Zin 10: Smaak, dat is met aandacht leven. En ook: 52 pagina's Vlaanderen

1 year ago


Text only:

Zin 10 is uit!
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


'Met de handrem op kan ik niet leven'


Zin 10 staat in het teken van onze Belgische buren. Daarom sprak Rick de Leeuw met Tom Waes, Vlaams acteur én televisiemaker! Misschien ken je hem van zijn reisprogramma Reizen Waes, waarin hij gevaarlijke of opmerkelijke plekken bezoekt. Een goed gesprek over (niet) weten wat je wilt, leven in een cocon en ouder worden.

Meer Waes


Vichy schrijfwedstrijd


Stralend en levendig ouder worden. Hoe doe jij dat? Dat was het thema van de schrijfwedstrijd in Zin 7. Uit de vele reacties selecteerden we het verhaal van Gon de Wit (1944), over haar gelukzalige fietstocht.

Lees het verhaal


Dit is Sven Ratzke


2017 is hét jaar van Sven Ratzke. De Duits-Nederlandse entertainer was met zijn Bowie-show STARMAN genomineerd voor de Helpmann Award, debuteert met een talkshow én gaat op tournee met een onemanshow.

Maak kennis


Zalig nazomeren met Zin!


Deze maand...
9 cruciale momenten van Goedele Liekens, vragen waar je wakker van ligt + de antwoorden en heel veel leuke win-acties (ruim 300 prijzen)!
Klim in de pen
Over die ene nacht, die je nooit zal vergeten. Zin schrijft weer een nieuwe schrijfwedstrijd uit en is op zoek naar pikante, romantische, hilarische – kortom: verrassende verhalen over jouw droomnacht. We publiceren ze in Zin 12.

Haal de Zin


Meedoen


Toneel-icoon


Anne Wil Blankers, grande dame van het toneel. Ouderen kennen haar van de Haagse Comedie, jongeren kennen haar als koningin Wilhelmina. Ze speelt met o.a. Paul de Leeuw in Moeders en zonen. Kaartjes winnen?

Klik hier


Grip op je vermogen


Hoe kun je geld verdienen door te beleggen? Je hoort er alles over tijdens het congres Grip op je vermogen. Zin mag 25 kaarten weggeven voor het congres t.w.v. € 32,50 p.p. (incl. lunch & twee consumpties).

Gratis kaartje?


Twisten over smaak


Dat gedurfde Nederlands denken is ook niet alles. Modeontwerper Anna Heylen, architect Frederik Jacobs, sterrenchef-kok Peter Goossens en kunstenaar Hilde Nijs over de smaak van Vlaanderen. En die van Nederland.
Nieuwsgierig naar het werk van deze Vlaamse smaakmakers, zoals bijvoorbeeld het exclusieve sterrenmenu van Peter of projecten van Frederik? Neem snel een kijkje op onze website.

Meer lezen

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2017
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018