Zin 11: Denk minder, doe meer - geef je leven een boost!

1 year ago


Text only:

Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


Gamechangers


De een had er een depressie voor nodig, de ander een relatiecrisis. Maar één ding hebben ze gemeen: ze benutten de crisis voor een ander en beter leven.

Laat je inspireren


Vichy-workshop


Een oudere huid vraagt om een andere verzorging dan een jonge. Klinkt logisch, toch weet je niet altijd wat te doen. We zijn gewend aan onze routine. Daarom is er speciaal voor Zin-lezers de Vichy-workshop.

Meer weten


Kom tot rust


Na een tocht door de adembenemende Italiaanse Dolomieten of het Toscaanse landschap geniet je van de spa faciliteiten en regionale delicatessen in één van de vier Adler Spa Resorts, ieder met een andere focus.

Op naar de spa


De herfst in met de nieuwe Zin


Deze maand...
Zó geef jij je leven een boost, Liz Snoijink over ouder worden, 8 gouden tips om een B&B te runnen én een indrukwekkende tocht door de Surinaamse jungle.
Win met Zin
Vanaf nu in elke Zin: winpagina’s vol fijne cadeaus. Van concertkaarten en boeken tot dagjes uit. Zomaar, helemaal voor niets. Ga naar de website en vink jouw favoriet aan! En: meedoen is helemaal gratis.

Haal de Zin


Ik wil winnen


HelloDigital!


"Eén belletje en ik had mijn computer weer up and running!" Wil jij ook direct antwoord op je digitale vragen? Bel dan met de experts van HelloDigital. Onze Digitale Pechhulp staat zes dagen per week voor je klaar.

Bel ons


Dorp in actie


In veel dorpen verdwijnt de pinautomaat, de supermarkt en de bibliotheek. Maar ook zorgcentra sluiten hun deuren. Daarom steken dorpsbewoners steeds vaker de koppen bij elkaar. Zoals in Kloosterburen.

Bekijk het filmpje


Schrijfwedstrijd


Mopperen, klagen, piekeren. Dat kunnen we allemaal als de beste in Nederland. En ja, er is ook veel waarover je je zorgen kunt maken. Maar tussen al het gemor zag je ineens: het komt he-le-maal goed!
Weet je nog wanneer dat was? Vertel het ons, we zijn benieuwd! Jouw verhaal over dat 'het komt wel goed'-moment publiceren we graag in Zin 13. Wordt jouw verhaal geplaatst, dan verwennen we je met een mooi cadeau.

Ik doe mee

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2017
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018