Zin 12: Doe eens relaxed over seks

1 year ago


Text only:

Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


Boek schrijven? In Portugal?


Je hebt de pen al in de hand. Want er is een verhaal dat verteld móet worden. Een boek waaraan je wilt beginnen of dat nog afgemaakt moet. Ga mee op de exclusieve Zin Schrijfvakantie in Portugal, met top-auteur Marelle Boersma!

Klim in de pen


Ontsuikeren


Minder suiker binnenkrijgen? Dat is zo makkelijk nog niet. Het huidige voedselaanbod is voornamelijk ongezond en bevat verborgen suikers. Het Diabetes Fonds eist daarom actie vanuit de voedselindustrie. Help je mee?

Teken de petitie


Gelderse streken


Zin presenteert de 5 W’s van de Gelderse streken! Urenlang wandelen door de bossen, relaxen in de wellness, wild spotten en eten (met een lokaal wijntje erbij!) en bijzonder winkelen in Arnhem en Nijmegen.

Ik wil ontspannen


Zin 12 is uit!


Deze maand...
Doe eens relaxed over seks! Saskia Noort over lekker alleen zijn, op reis met het Noorderlicht én gratis kaartjes voor film, theater, ballet, concert en boeken.
Herfstactie: HEMA shoptegoed
Kies uit 22 tijdschriften je favoriet en ontvang maandenlang leesplezier thuis én een HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10.

Haal de Zin


Meer info


Win kaartjes


Griet Op de Beeck schreef zelf het scenario voor de verfilming van haar veelgeprezen boek: Vele hemels boven de zevende. Zin geeft 101x 2 bioscoopkaartjes weg voor de voorpremière van deze must see!

Winnen maar


€ 500 trapliftkorting


Maak langer thuis wonen mogelijk door te investeren in een Handicare traplift en profiteer direct van deze unieke aanbieding. Doe nu de keuzehulp en ontdek welke traplift het beste bij jouw situatie past.

Ik wil korting


Beleef Chinees ballet


Zin vloog helemaal naar China om te spreken met de choreografen van een ambitieus balletgezelschap: het Suzhou Ballet Theatre. Op indrukwekkende wijze weten zij het befaamde Romeo en Juliet-verhaal te benaderen.
Goed nieuws! Het Suzhou Ballet Theatre komt in november naar Nederland. Mis dit niet en maak kennis met sprankelend, modern ballet uit China. Wil jij kans maken op gratis kaartjes?Lees meer

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2017
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018