Zin 12! Familie: zegen, zorg, lust en last

2 years ago


Text only:

Zin 12 ligt in het schap!
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


'Ik vertel haar meer dan vriendinnen'


Twee druppels water of juist dag en nacht, ze hébben een dingetje. Onlosmakelijk. En de grap is dat ze hoe dan ook steeds meer op elkaar lijken. Moeders en dochters in Zin: Hedwig en Suzanne, Alida en Mo, Funda en Efza, Maryon en Amber, Hedy en Hadassah.

Kijk achter de schermen bij de fotoshoot


Ontmoet Geert Mak!


Een exclusieve bijeenkomst met Geert Mak over zijn nieuwste boek, De levens van Jan Six. Klinkt goed? Jij kan erbij zijn, en als Zin-lezer krijg je nog een gratis pauzedrankje ook.

Reserveren doe je zo


Begin de herfst goed


Ontvang maandenlang je favoriete tijdschrift én krijg een Hallmark Verwenkaart t.w.v. € 15 cadeau (met de keuze uit meer dan 20.000 cadeaus). Samen voor maar € 25!

Bestel snel


Hoera! Een nieuwe Zin


Deze maand….
Lees je hoe de plek in het gezin je persoonlijkheid bepaalt, vertelt Marjolein over de mantelzorg voor haar geliefde André, spreekt Rick met Nelleke Noordervliet en bezoeken we modeontwerper Ronald van der Kemp.
Zinnig én mooi
Voor jou gemaakt: de Zin Agenda! Elegant én praktisch, met veel ruimte, handige indeling, prachtfoto's, op stap-tips voor het hele jaar, grappige weetjes en een handig opbergvak.

Zin 12 in huis?


Bestel de agenda


Fins winteravontuur


Een unieke wintervakantie door de ongerepte natuur van Noord-Europa, inclusief boottocht door de deels bevroren Oostzee, husky's, sneeuwscootertochten, kampvuren en sauna.

Ga je mee?


Quiz mee en win!


Wat weet jij over de ontwikkelingen van computer en internet? Ontvang de beste computertips en maak kans op een iPad Mini 2. Doe de SeniorWeb Geschiedenisquiz!

Quizzen kan hier


Icoon: Brian Wilson


Dat de hele wereld wacht op jóuw meesterwerk. Brian Wilson (1942) leed al onder een zwaar gemoed, door zijn eigen brille, het besef dat zijn Beach Boysbroers daar niks van begrepen én die verdraaide Beatles. Het maken van Smile duurde bijna veertig jaar, met dank aan depressies, drank, drugs, maar ook dood – die van zijn broers. Nu is Brian vrij van zijn demonen en volop aan het touren. Wie weet speelt-ie California girls. Of I get around. En zó veel meer.

Win zijn biografie

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2016
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018