Zin 13 - 50? Dat is nog maar het begin!

1 year ago


Text only:

Vier nieuwe vijftigers vertellen over hun leven tot nu toe. 'Ik ben jong genoeg voor een herstart'
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonneren?
50Fris & wijs


Zangeres Ellen ten Damme, kok Rudolph van Veen, cabaretier Dorine Wiersma en sportman Bart Veldkamp tikten dit jaar de 50 aan. Oud én jong genoeg dus, voor een relaxte herstart.Klik hier!
Zin met Lithuania TravelPuur Litouwen


Een reis door Litouwen is een reis door ongerepte natuur, in een land met een boeiende recente geschiedenis: pas in 1991 werd het onafhankelijk. De hoofdstad Vilnius is een heerlijke stad waar dynamiek en cultuur hand in hand gaan.
Ideaal voor een citytrip!Ga op reis!
Zin met KWFOok na mijn dood steun ik kankeronderzoek


“Ik ben opgevoed met de gedachte dat het opstellen van een testament normaal is. Daarnaast ben ik overtuigd van het zinvolle werk van KWF Kankerbestrijding. Dus nam ik KWF op in mijn testament”, vertelt Marieke.


Ook uw wensen vastleggen?Doe de Testamentwijzer


Genieten met de nieuwe Zin


Deze maand
Met deze tips krijg je een betere nachtrust. Beter eten is niet zo moeilijk. En durf te hopen, want hoop maakt gelukkiger.
Zin in films
Hou je van films? Bij een abonnement op Zin krijg je tijdelijk een heerlijk DVD-pakket met maar liefst vijf films! Nu voor maar €77,87! (13x Zin én vijf boekverfilmingen)

Naar de shop!


Zin met VichySmeren kun je leren!


Hoe verzorg ik mijn huid goed en welke verzorgingsproducten passen bij mij? Deze en andere vragen kwamen aan bod bij de workshop huidverzorging van Vichy, speciaal voor Zin-lezers.
Benieuwd hoe je thuis ook kan leren smeren?Lees hier het verslag
Zin met gezondNUOntdek gezondNU


Voeding voor je hormonen, een betere nachtrust en een minder volle agenda. gezondNU behandelt onderwerpen als deze en geeft praktische tips en adviezen van deskundigen. gezondNU helpt je gezond te blijven! Maak nu kennis met gezondNU en ontvang 4 nummers voor maar € 12,50Maak kennis!
108 keer prijsWin met Zin!


Deze maand maak je onder andere kans op kaartjes voor de theaterversie van Hendrik Groen, geven we vijf keer het boek Altijd feest weg en kun je gezellig met z'n tweeën naar de bioscoopfilm Suburbicon toe.Winnen!
Zin met New Skool MediaFeestactie 1+1 gratis


Geef een dierbare én jezelf een mooi abonnement cadeau. Verschillende tijdschriften en combinaties zijn mogelijk, kijk voor je favoriet.
Samen voor maar € 15 en het stopt automatisch!Shop nu
Zin met JuistEr is zoveel te ontdekken


Juist is een maandblad voor moderne wereldburgers met een optimistische kijk op het leven. Vol vernieuwende en grenzeloze verhalen over ondernemerschap, innovatie, cultuur en reizen. Maak als lezer van ZIN vrijblijvend kennis met Juist en krijg de inspirerende gids Modern wonen (t.w.v. €8,95) cadeau. Ontdek de wereld met Juist

Volg Zin ook op


Copyright © 2017
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
                     
                     
               

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018