Zin 13: Singin' in the brain - muziek kan alles helen

2 years ago


Text only:

Zin 13 is uit!
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


Ontdek Monet en Van Gogh met korting


Van heinde en verre komen mensen naar Amsterdam om het Van Gogh Museum te bezoeken; een van de best bezochte musea van ons land! Nu is de tentoonstelling Daubigny, Monet, Van Gogh te bewonderen. Ontdek de invloed van de Franse landschapsschilder Daubigny op wereldberoemde kunstenaars als Monet en Van Gogh. Speciaal voor Zin-lezers is het mogelijk om voor € 8,- p.p. een inleiding bij te wonen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Ik ben er 7 of 17 december bij


Mee naar Nepal?


MIVA steunt mensen in afgelegen gebieden met vervoer- en communicatiemiddelen. Zin en MIVA organiseren een reportersreis naar een project in Nepal. En er mag één lezer mee om een reportage voor Zin te maken!

Op naar Nepal


Pak die kans


Met uw ouders op avontuur! Wat was jullie mooiste moment samen, wat betekende het voor uw relatie? Wij horen het graag! Schrijf uw verhaal op en maak kans op een lang weekend in een Belvilla huis.

Ik doe mee


Yes, een nieuwe Zin!


Deze maand...
Muziek als medicijn, spreekt onze Rick met Paul Witteman en geven we heel veel prijzen weg, zoals een hotelovernachting in Metz!
Zin Boekensalon
Japke-d. Bouma en Arie Storm zijn te gast bij DeJongDeJong Boekensalon, die op zondag 20 november wordt georganiseerd door Zin. Geniet van live interviews, tips van Nederlands bekendste boekhandelaar Wim Krings én de rubriek ‘Man leest vrouw’ door Zin-hoofdredacteur Nathan Vos. Bent u erbij? De boekensalon vindt plaats in Amsterdam en de toegang is gratis!

Bestel de nieuwe Zin


Ik wil naar de Boekensalon


Zuiveltour


Een buitenkans voor wie wil rondneuzen in een voedingsmiddelenfabriek:
de factorytour van Yakult. Ze stellen hun productielocatie in Almere op afspraak open.

Ik wil kijken


Handig hulpje


Langer thuis wonen is mogelijk met een Handicare Traplift. Meer weten? Vraag een gratis adviesgesprek of brochure aan via 072-7511175.

Of bezoek de site


Hoe Marion Bloem versierd werd door icoon Graham Nash


Een muzikale held, hippie en een womanizer pur sang: Graham Nash. Een dagje gorilla’s kijken in Artis eindigde voor de toen 14-jarige Marion Bloem in een wandeling met deze legendarische singer-songwriter, bekend van o.a. The Hollies en Crosby, Stills, Nash & Young. Nash vond Bloem duidelijk veel interessanter dan de dieren in Artis: 'Nooit in mijn leven heb ik zo'n mooi meisje gezien.' Benieuwd hoe dat afliep? Speciaal voor Zin zet Bloem haar avontuur met Nash - dat later nog een staartje krijgt - op papier.

Lees hier het verhaal

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2016
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018