Er zijn veel manieren om de grip op je leven kwijt te raken. Ontslag, ziekte, scheiding, schulden. Maar het is altijd mogelijk om opnieuw te beginnen.
Zin

Rick de Leeuw ontmoet Onno Hoes

'Een popster met een ambtsketen, zo leek het soms wel’

Onno Hoes: “Er zijn veel manieren om de grip op je leven kwijt te raken. Ontslag, ziekte, scheiding, schulden. Jarenlang had ik daar allerlei meningen over, en de voorbije periode heb ik er een flinke portie ervaringsdeskundigheid aan mogen toevoegen."

Zin

Zin met TUI

Zonnig Lanzarote

Zwart lavazand, bijzondere wijnbouw, vurige bergen en witte zandstranden. Welkom op het Canarische eiland Lanzarote! Ontdek dit prachteiland met deze mooie aanbieding. Een 8-daagse reis voor maar €559,- per persoon!

Zin

Zin met de Gezondheidsbeurs

Gezond dagje uit: € 9,95 (i.p.v. € 20,-)!

Kom naar de GezondheidsBeurs van 1 tot en met 4 februari. Inspiratie voor een gezonde leefstijl met onder andere Fajah Lourens en Ralph Moorman. Gebruik bij betaling de actiecode ZIN en ontvang 50% korting.

Zin

Winnen

Kans op 110 prijzen!

Elke Zin geven we weer schitterende prijzen weg en dat is nu natuurlijk niet anders! Zo maak je deze keer onder andere kans op kaartjes voor het Holland Dance Festival, geven we vijf keer het boek Faces weg en kun je gezellig met z'n tweeën thuis op de bank genieten van de film School Life.

Zin

Zin met Voordeeluitjes.nl

Stadswandelingen en natuurtochtjes

Wandel of fiets jij graag door het prachtige Sauerland, langs kastelen in het Münsterland of ga je liever voor een mooie stadswandeling? Maak je keuze uit vier leuke hotels, van waaruit je de omliggende natuurpracht of de interessante stadscentra kunt verkennen. Ontdek Bad Laasphe, Groningen, Bad Bentheim of Leiden!

Zin

Zin redactie

5x niet te missen

De mooiste (natuur)films, bijzondere tentoonstellingen in de Kunstkazerne, voorstellingen op het Holland Dance Festival en een heuse winterwandeling. Zin weet waar je deze maand moet zijn. Wij hebben vijf tips voor je op een rijtje gezet.

Zin

Zin aanbieding

Dé spirituele toptitels

Opnieuw beginnen, dat is in 2018 het thema van de Maand van de Spiritualiteit, dit jaar van 12 januari tot en met 11 februari. Zin-lezers hebben geluk: we geven korting op maar liefst zestien bestsellers!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer