De baard is in. En niet alleen bij jonge hipsters. Deze mannen lieten hem staan en kozen daarmee bewust voor een ander imago of andere levensstijl. “Dankzij die baard heb ik mezelf leren kennen.”
Zin

‘Dankzij die baard heb ik mezelf leren kennen’

Man & baard

De baard is in. En niet alleen bij jonge hipsters. Deze mannen lieten hem staan en kozen daarmee bewust voor een ander imago of andere levensstijl. In de video vertellen ze wat die baard precies voor ze doet. (En: maak kans op baardverzorgingsproducten!)

Zin

Hormonenkwestie?

Grumpy old women

Knorrige kritiek op de medemens. Anne Elzinga (1958) betrapt zichzelf en haar vriendinnen er nogal eens op. In de trein (sssst!), op het fietspad (kijk uit ei!), op de markt (was jíj aan de beurt soms), eigenlijk overal. Waar komt dat toch vandaan? En: gaat het ook weer over?

Zin

128 prijzen

Win met Zin!

Er is weer een nieuwe Zin en dat betekent nieuwe prijzen. Deze maand zijn het er 128. We geven weg: kaartjes voor Clint Eastwoods nieuwste film, een boottochtje met de Brandaris, het Paradiso 50 jaar-boek, concerttickets, brownies, boeken van bestsellerauteur Jane Gardam en meer!

Zin

Zin met Giant

Fiets met Giant door adembenemend Salland

Twijfel je over de aanschaf van een e-bike? Misschien trekt deze mooie route vanuit Raalte je wel over de streep. Het relatief lange traject van 60 of 80 kilometer is met een elektrische fiets uitstekend te doen, bijvoorbeeld met de Giant GrandTour E+. De klimmetjes zijn nu ook geen drempel meer. Zo ontdek je meer van Nederland in één dag. Benieuwd naar de route?

Zin

Zin voorpremière

Kom naar muziekdocu My Generation

Speciaal voor Zin-lezers is er 26 mei in Utrecht een gratis voorpremière van de documentaire My generation. Michael Cain is hoofdpersoon en verteller, de geïnter- viewden zijn o.a. Twiggy, Paul McCartney, Mary Quant en Roger Daltrey, en het gaat over Londen in de Swinging Sixties. Met prachtig beeldmateriaal! We mogen 101 lezers blij maken met 2 kaartjes.

Zin

Culturele hoofdstad

Bruisend Leeuwarden: 5x eropuit

Leeuwarden bruist. Dit doet de stad altijd al, maar dit jaar extra. Leeuwarden is immers Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Leuk dus om er juist déze zomer een kijkje te gaan nemen, er zijn veel bijzondere activiteiten verspreid door de stad. Om je alvast een handje op weg te helpen selecteerde de Zin redactie 5 tips.

Zin

Lieve honden, rare chef

De leukste Instagram accounts

Zoals elke maand hebben we weer vijf Instagram-accounts op een rijtje gezet. Want het blijft lastig kiezen uit al die miljoenen accounts. Deze keer overweldigende natuurfoto’s, inspirerende mensen op straat, de mooiste foto’s van gebouwen, een rare chef en de liefste, leukste en mooiste honden!

Zin

Zin met Trek

Fiets Innovatie Award 2018: Trek Cable Guidr

Comfort is de belangrijkste factor om prettig te fietsen en alles uit je fiets te halen. Trek heeft een complete lijn e-bikes ontworpen met slechts één doel: de meest comfortabele fietservaring die je je kunt voorstellen. De Ultimate Comfort serie met de Bontrager Cable Guidr stuurpen is uitgeroepen tot winnaar van de Fiets innovatie Award 2018!

Zin

Zin met Multi-Gyn

Hetty’s raad voor intieme kwesties

Moet je wel of niet wassen met zeep?
Is het normaal dat je vagina een
beetje ruikt? Is alleen water echt
genoeg om de boel fris te houden?
Hetty Crèvecoeur (1980) is gezondheids- deskundige en beantwoordt elke maand intieme kwesties. In deze aflevering gaat het over de feiten & fabels van vaginale verzorging.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer