Zin 5: Oud deed nog nooit zo jong

1 year ago


Text only:

Zin 5 ligt in de winkel!
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


Oud deed nog nooit zo jong


Nog nooit werden wij zo oud als nu en voelden wij ons zo jong. 50-plus vrouwen geven hun haar een kleurtje, jonge meiden verven het grijs. Zin-lezers schrijven deze week over het leed dat generatie heet. Maar ook over de vreugde van een eeuwige jeugd!

Lees meer


Icoon met kroon


Willem-Alexander wordt op 27 april 50 jaar! Hij begint nu officieel aan de beste helft van zijn leven. Zin geeft in samenwerking met het magazine Vorsten 50 Willem-Alexander-specials weg, inclusief poster.

Klik hier


Nooit meer 9 tot 5


Minder werken, meer leven? In een werkweek van 4 uur vertelt Timothy Ferriss hoe je ontsnapt aan de 9-tot-5-mentaliteit én een rijk leven kunt leiden. Wij verloten 10 x het boek Een werkweek van 4 uur.

Ik wil winnen


De lente in met de nieuwe Zin


Deze maand...
In gesprek met Gijs Scholten van Aschat, een exclusieve voorpublicatie van Daniel Wallace, Hanneke Groenteman aan het woord, Montenegro op z'n mooist én win een nachtje kamperen tussen de tulpen.
Zin lezersevent
Hoe schrijf ik een boek? Zaterdag 6 mei vieren wij de literatuur. Volg de workshop en leer alles over schrijven van gerenommeerde auteurs, zoals Francine Oomen, Henk van Straten en Marion Bloem! Bent u erbij?

Haal de nieuwe Zin


Naar de workshop


Oomen in de overgang


Relatie uit, kinderen uit huis, rare kwaaltjes. Schrijfster Francine Oomen was haar draai kwijt. Totdat het kwartje viel: de overgang! Ze schreef en tekende het boek Oomen stroomt over. In Zin een voorpublicatie en winactie.

Ik wil winnen


Nieuw van Zin!


Waar ik vandaan kom is al jarenlang een geliefde rubriek in Zin. In dit boek zijn de beste afleveringen gebundeld door schrijfster Liddie Austin. Verhalen over rebelleren of juist heel braaf zijn – over jezelf worden.

Ik wil dit boek


Meer kansen voor meisjes


Hugo Lingeman (winnaar van de Zin & MIVA-reportersreis) is terug uit Nepal. Daar legde hij het werk van zuster Taskila Nicholas – die zich inzet om de positie van kwetsbare vrouwen te verbeteren en gesteund wordt door MIVA uit Nederland – vast in tekst en beeld.
Hoe schrijnend ook, Hugo proefde vooral optimisme. "Er is steeds zicht op verbetering: tóch uit een schijnbaar uitzichtloze situatie gered, tóch een dokter kunnen bezoeken, tóch naar school, tóch kans op een beter leven."

Lees meer en help ook

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2017
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018