Zin 7: Even niet hoor

1 year ago


Text only:

Zin 7 ligt in het schap!
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


Win het boek van Sonja Barend


Sonja Barend is de moeder van alle Nederlandse talkshows. Dit jaar verscheen haar autobiografische debuut Je ziet mij nooit meer terug. Rick de Leeuw sprak haar over autonomie, loyaliteit en een hemelsblauwe Fiat 600. Zin geeft 5 exemplaren weg van Sonja’s boek.

Ik wil winnen


Niet storen


De vier kunstenaars Marte Röling, Job Koelewijn, Fransje Killaars en Piet Hein Eek stellen hun atelier speciaal voor Zin open. Ze zijn gefilmd door fotograaf Chantal Ariëns en dat levert prachtige beelden op!

Laat je inspireren


Naar Salzburgerland!


Ontdek Goldegg: twee heerlijke meren, een kasteel, groene almen en de witte bergen op de achtergrond. Of ga zelf de bergen in over de Grossglockner Hochalpenstrasse: met de auto naar 2.500 meter!

Doe mee en win


De nieuwe Zin is uit!


Deze maand...
Een roadtrip door het prachtige Californië, 17 best bijzondere spullen van architect Jan Benthem, het nut van een eigen plek én heel veel korting!
Zin Boekensalon
Kom naar de Zin Boekensalon! Schrijvers Lieke Marsman en Jeroen van Bergeijk zijn te gast in Brouwerij de Prael. Ben jij erbij op 25 juni? Toegang is gratis.

Haal de Zin


Ik ben erbij


HelloDigital!


“Eén belletje en ik had mijn computer weer up and running!" Wil jij ook direct antwoord op je digitale vragen? Bel dan met de experts van HelloDigital. Onze Digitale Pechhulp staat zes dagen per week voor je klaar.

Bel ons


MUZE


MUZE is het kunstmagazine van AVROTROS en is exclusief verkrijgbaar voor cultuurleden. Iedere editie staat vol informatie over interessante tentoonstellingen, voorstellingen en klassieke concerten.

Word lid


Schrijfwedstrijd Vichy


Nog nooit werden wij zo oud als nu en nog nooit voelden wij ons – de 50 inmiddels gepasseerd – zo jong van lichaam en geest. We leven met aandacht. Blijven onszelf ontwikkelen en ondernemen van alles.
We zijn benieuwd naar uw verhaal, hoe doet ú dat, fris en stralend blijven. Wat houdt u levendig? Schrijf dit op in max. 400 woorden. De winnaar ontvangt een heerlijk pakket met producten van Vichy Neovadiol t.w.v. €119,80 en het verhaal wordt gepubliceerd in Zin 10.

Ik schrijf mee

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2017
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018