Zin 9: Rituelen, we snakken ernaar

1 year ago


Text only:

Zin 9 ligt in het schap!
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


Hugs liegen nooit


Een hand óf drie kussen in de lucht? Misschien wel het meest verwarrende Nederlandse ritueel. Om gêne te voorkomen huggen we steeds meer. Maar niet zomaar. En zéker niet met iedereen. Drie vriendenstellen vertellen wat huggen voor hen betekent. ‘Als we knuffelen, ontspannen we.'

Lees meer


Roadtrip Sri Lanka


In 1602 zette de eerste Nederlander er voet aan wal. Ruim 400 jaar later doet journalist en fotograaf André van Thiel hetzelfde. Op Sri Lanka – ‘schitterend kleurrijk land’ – is het avontuur nog steeds dichtbij.

Op naar Sri Lanka


Gouden leestip


De Amerikaanse prinses is de grote bestseller van Annejet van der Zijl, over een Amerikaans meisje dat opklom tot een van de rijkste vrouwen ter wereld. ‘Magistraal’ – NRC Handelsblad ***** Nu slechts € 15.

Bestel hier


Genieten met de nieuwe Zin


Deze maand...
De zin & en onzin van voedingssupplementen, een goed gesprek met Adelheid Roosen, 14 hotspots van Pippi Langkous en heel veel leuke winacties!
Lezend de zomer in?
De redactie van Zin selecteerde fantastische 25 e-books, speciaal voor jou! Geen gesjouw, drie keer klikken en uw vakantie begint. Bestellen? Ga naar Zin.nl/zomerboek en vul de actiecode ZINACTIE2017 in.

Haal de Zin


Ik wil boeken


Icoon


The Alan Parsons Project treedt op in Nederland. Zin geeft 1x 2 kaarten weg voor het optreden op 13 november in Muziekgebouw Eindhoven! Kans maken op kaartjes? Ga snel naar onze website.

Klik hier


5x minder mobiel


In zijn boek Is daar iemand? Hoe de smartphone ons leven beheerst onderzoekt Wouter van Noort onze smartphoneverslaving. En hij komt met oplossingen. Zin geeft 10 exemplaren weg!

Ik wil tips


Spelen met rituelen


Het Festival Oude Muziek in Utrecht (25 augustus – 3 september) is wéreldvermaard. Zoveel verschillende concerten, topmusici, originele instrumenten en bijzonder publiek vind je nergens.
Speciaal voor Zin-lezers is er 29 augustus een Handleiding Oude Muziek, met een lezing van conservatoriumdocent Frank de Munnik en maar liefst drie concerten. Meld je snel aan voor deze lezersdag!

Ik ben erbij

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2017
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018