Fotograferen in april | Opmars zeldzame grote vos | Lentebloeiers vastleggen
IN BEELD

IN BEELD

Gewoon speenkruid bijzonder vastleggen lukt met deze tips
Roots
VLINDERS
OPMARS VAN DE ZELDZAME GROTE VOS

De kleine vos is een van de bekendste vlinders in Nederland. Sinds een paar jaar wordt ook een ander familielid steeds vaker gezien: de grote vos neemt toe. Zeker zodra het binnenkort weer warm en zonnig is, maak je kans op het zien van deze bijzondere vlinder. Je herkent de grote vos aan het vlekkenpatroon op de voorvleugel.
Foto: Paul Böhre 

Roots
CAMERA MEE
DIT FOTOGRAFEER JE IN APRIL

Onder de titel “Nu te fotograferen” vind je elke maand in Roots leuke tips voor onderwerpen die je op dat moment kunt vastleggen. Op de website geven we nog extra tips voor een maand lang fotografieplezier. Zoals vijf plekken om ooievaars te vinden, of manieren om varens in beeld te brengen.  
Foto: Raymond Widawski

Roots
TUINIEREN
RUIM NIET TE VEEL TUINAFVAL OP

Rond deze tijd gaan we weer volop aan het werk in de tuin. Mouwen opgestroopt en aan de slag met de losse bladeren. Maar: denk ook om de dieren! Ruim niet teveel tuinafval op en creëer rommelhoekjes. Dat is goed voor het behoud van de biodiversiteit én je geniet zelf van een tuin vol dieren.
Foto: iStock  

Roots
NIEUWE WANDELROUTE
STRUINEN DOOR MAASPARK OOIJEN-WANSSUM

Zin in een nieuwe route? Deze in het Limburgse Maaspark is beslist verrassend. Je loopt in dit 5km tellende natuurgebied langs én over water. Maar toch houd je droge voeten, ook als het met bakken uit de hemel komt.
Foto: Bob Luijks 

Roots
Nieuw: Roots-special Natuurfotografie

De nieuwe Roots-special leert je om de natuur te bekijken door het oog van een fotograaf, waardoor je er nog meer van geniet. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de beste natuurfoto's kunt maken, we geven inspiratie voor elk seizoen en je leert hoe je kunt spelen met compositie. Neem een mini-abonnement op Roots en ontvangt deze special t.w.v. € 7,95 nu cadeau. Je betaalt slechts € 18,95 en profiteert daarmee van maar liefst 33% korting.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden