Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 09 november 2016

Zin in een uitje, mantelzorger?

Zin in een uitje, mantelzorger?
09-november-2016 | De Nationale Dag van de Mantelzorg op 10 november 2016 is voor Mantelzorg & Meer dé gelegenheid om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Daarom worden in de week van 10 tot en met 17 november tal van activiteiten georganiseerd.
Lees verder >

Wethouder Van der Hoeven ontbijt met leerlingen van de Wegwijzer

09-november-2016 | Vanochtend ontbeet Gertjan van der Hoeven, wethouder onderwijs, op basisschool de Wegwijzer met de leerlingen van de groepen 6 en 7. Het ontbijt vond plaats in het kader van de week van Het Nationaal Schoolontbijt, waarbij ruim 500.000 kinderen van zo’n 2.700 basisscholen in heel Nederland met elkaar ontbijten. Aan de ontbijttafel bespraken de kinderen en de wethouder uitgebreid hun ontbijtgewoontes en waarom een gezond ontbijt het belangrijk is.
Lees verder >

Centrumvisie Aalsmeer uitgesteld

06-november-2016 | Om het centrum van Aalsmeer levendig en vitaal voor de toekomst te houden heeft het college besloten een nieuwe centrumvisie te ontwikkelen. De centrumvisie legt op hoofdlijnen vast wat ruimtelijk mogelijk is in het kernwinkelgebied van Aalsmeer.
Lees verder >

Tiener- en Jongerenwerk verhuizen naar nieuw pand in voormalige bibliotheek

03-november-2016 | Deze week verhuizen tiener- en jongerenorganisaties De Binding en DOCK hun activiteiten van de locatie aan de Graaf Willemlaan 3 naar een nieuwe locatie aan de Graaf Willem 1, de voormalige bibliotheek. Samen met jongeren worden de laatste werkzaamheden verricht aan de inrichting, zodat de nieuwe inloop half november open kan.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer