Ontdek tijdens een weekendje weg met diner wat deze verschillende streken te bieden hebben op culinair vlak

Ontdek tijdens een weekendje weg met diner wat deze verschillende streken te bieden hebben op culinair vlak. 

Online versie

BELEEF MEER DAN EEN WEEKEND

BESTEMMINGEN

THEMA'S

LAST MINUTE

⚡ FLASHDEALS

AANBIEDINGEN

Verras je smaakpapillen tijdens een weekendje weg

Een weekendje weg is hét moment om je eens helemaal te laten gaan. Een hapje, een drankje en nog meer hapjes… gewoon lekker genieten! Daarom hebben we een aantal weekendjes samengesteld waarbij het diner is inbegrepen. Ontdek al onze culinaire weekendjes weg en laat het weekend je extra goed smaken!

Limburg

Limburg

Tot -39%

ONTDEK NU
Noord-Brabant

Noord-Brabant

Tot -44%

ONTDEK NU
Overijssel

Overijssel

Tot -27%

ONTDEK NU
Gelderland

Gelderland

Tot -35%

ONTDEK NU
Zuid-Holland

Zuid-Holland

Tot -53%

ONTDEK NU
Zeeland

Zeeland

Tot -37%

ONTDEK NU

BEKIJK ALLE AANBIEDING

Onze selectie van dit moment:

Herfstvakantie
Met de hond
Charmante stadjes
Flashdeals

Inclusief ontbijt en activiteiten

  Alleen de beste hotels

Annuleren en wijzigen zonder kosten*

02 29 00 337

maandag - vrijdag: 8u - 22u zaterdag - zondag: 9u - 19u

* Dit is een weekendesk mailing, om uit te schrijven klik hier

* Limburg: -39%, Sandton Chateau de Raay, Baarlo; Noord-Brabant: -44%, Hampshire Hotel Fitland Helmond; Zuid-Holland: -44%, Van der Valk Hotel ARA, Zwijndrecht; Overrijssel: -27%, Hotel Restaurant Hof van Twente, Hengevelde; Zeeland: -34%, Hampshire Hotel, Churchill Terneuzen; Gelderland: -35%, Hotel Thermen Bussloo, Voorst.

*Tot 2 dagen voor aankomst, uitgezonderd voor pakketten aangeduid als niet annuleerbaar.

* In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heb je het recht van inzage, wijziging en verwijdering van je persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven. Om dit recht te laten gelden of indien je bezwaar wilt maken tegen het doorgeven van jouw gegevens aan derden, schrijf je naar: Weekendesk, Service Marketing, 19-21 avenue Dubonnet, 92400 Courbevoie, France. 

* Het maximale kortingspercentage is berekend op het standaardtarief van het hotel op basis van een overnachting voor 2 personen, op een selectie van data, bestemmingen en hotels. Om gebruik te maken van deze aanbieding, kan een minimum aantal overnachtingen worden vereist. De aanbiedingen zijn onderworpen aan de voorwaarden zoals beschreven in de gedetailleerde hotelbeschrijving en geldig op basis van de beschikbaarheid. De afbeeldingen, logo's en foto's die worden gebruikt voor onze promotiebanners zijn illustratief en niet contract gebonden. De aangegeven prijzen komen overeen met de prijzen op onze website op 30/09/2016. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze worden aangepast.