Ontdek de historie van de Duitse stad Dresden met het Meer Nachten Stadsarrangement Dresden, inclusief ontbijt
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Meer informatie
MEER NACHTEN STADSARRANGEMENT DRESDEN
Genieten van de luxe en gastvrijheid van Bilderberg, maar dan net even anders? Ontdek het Bilderberg Bellevue Hotel in het Duitse Dresden. Hier komen ontspanning, natuur en cultuur samen voor de ultieme minivakantie. Verblijf nu extra voordelig 3 of meer nachten inclusief ontbijt. Bij elke nacht die u langer bij ons verblijft, ontvangt u extra korting.
Verblijf 3 nachten
inclusief ontbijt
vanaf € 165
per persoon
Meer informatie
Over het hotel

In het hart van Dresden, omgeven door pittoreske tuinen bevindt zich het Bilderberg Bellevue Hotel Dresden aan de oevers van de Elbe. Geniet van het fantastische uitzicht op het silhouet van de oude stad van Dresden. Centraal gelegen tussen het bruisende Neustadt en de barokke Altstadt, zijn tal van culturele hoogtepunten op loopafstand te bereiken.
Bellevue Hotel Dresden
Saksen - Duitsland

Het Bilderberg Bellevue Hotel Dresden ligt direct in het centrum van Dresden, maar is toch omgeven door rust. Alle kamers zijn recent gerenoveerd. Vanuit het hotel heeft u een schitterend uitzicht op de Elbe en het historische stadscentrum. Neem een duik in het ruime zwembad, geniet van een goed glas wijn in de zonnige Biergarten of proef een vers gemixte cocktail in Café Bar Pöppelmann.
Bereikbaarheid
Circa 7 uur rijden
Vanaf het centrum van Utrecht rijdt u in circa 7 uur naar Bellevue Hotel Dresden in het Oosten van Duitsland. U kunt parkeren op het parkeerterrein van het hotel voor € 21 per dag, afhankelijk van de beschikbaarheid. Extra parkeergelegenheid is beschikbaar in de omgeving.
KLM vliegt dagelijks op Dresden
Dagelijks vliegen er diverse vliegtuigmaatschappijen vanuit Amsterdam Schiphol Airport naar Dresden. Vaak heeft u de keuze uit meerdere vluchten op een dag. Het hotel is gemakkelijk te bereiken vanaf de luchthaven.
Over Dresden

Dresden is de hoofdstad van de Duitse streek Saksen en ligt in het oosten van Duitsland. Deze stad bevat zowel cultuur als natuur en ontspanning. De ligging is prachtig: aan de rivier de Elbe en ingesloten tussen natuurgebied die Sächsische Schweiz en wijnregio Elbeland. Dresden wordt letterlijk in tweeën gedeeld door de Elbe, die het noordelijk gelegen Neustadt van het zuidelijke Altstadt scheidt. Beide delen zijn qua uiterlijk en sfeer eigenlijk niet met elkaar te vergelijken; het lijken twee steden in één.
DIE FRAUENKIRCHE
Midden in de binnenstad van Dresden staat de Frauenkirche, hét monumentale gebouw van Dresden. Als het niet de schoonheid is, dan is het in ieder geval de tragische geschiedenis van dit gebouw, die indruk maakt. Het is een zeer fraai barokke kerk die is afgewerkt met prachtige details. 
TIP: vanaf het uitkijkplatform op 67 meter hoogte kunt u genieten van een uniek uitzicht over Dresden.
NATIONALPARK SÄCHSISCHE SCHWEIZ
Dresden is één van de groenste steden van Europa. Op slechts een steenworp afstand bevinden zich prachtige natuurgebieden. Het nationalpark 'Sächsische Schweiz' ligt op 50 km van het hotel op de grens tussen Duitsland en Tsjechië. Het is de perfecte plek voor lange wandel- en fietstochten voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers.
Boek nu mét korting

Boek dit arrangement nu extra voordelig bij Bilderberg, inclusief ontbijt. Hoe langer u bij ons verblijft, hoe hoger de korting. Bij een verblijf van 3 nachten, ontvangt u bij voorbaat 10 % korting op uw kamerprijs. En bij elke nacht die u langer bij ons verblijft, ontvangt u extra korting. Uw voordeel is dat u:
  • bij een verblijf van 4 nachten, nog eens 5 % extra korting er bovenop ontvangt;
  • bij een verblijf van 5 nachten, nog eens 10 % extra korting er bovenop ontvangt;
  • bij een verblijf van 6 nachten of meer, nog eens 15 % extra korting er bovenop ontvangt.
U kunt uw boeking tot 16.00 uur op de dag van aankomst kosteloos annuleren.
Meer informatie
EEN WARM WELKOM, OOK OP AFSTAND

Ook in Duitsland ontvangen wij u met de gastvrijheid die u van ons gewend bent. Veilig, schoon en vertrouwd. In Duitsland houdt u net als in Nederland 1,5 meter afstand van elkaar. Bezienswaardigheden kunt u vooraf online reserveren, waar wij u graag bij helpen. In het openbaar vervoer en in winkels wordt u geacht een mondkapje te dragen. Ook bij ons ontbijtbuffet is het verplicht om uw mond en neus af te dekken.

Kortom: Bilderberg biedt alles voor een heerlijk verblijf in de zomermaanden, veilig en comfortabel. Lees hier hoe wij daarvoor zorgen. Het team van het Bilderberg Bellevue Hotel Dresden heet u van harte welkom!
  • U kunt kosteloos annuleren tot 16.00 uur op de dag van aankomst
  • Het zwembad is voor hotelgasten geopend
  • De vanaf prijs per persoon is op basis van 2 personen
Volg ons opFITinY