De zomer is er! Samen zorgen we voor schone stranden. We hebben 8 festivaltips voor je en hoe ga je veilig op vakantie?
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. Dan krijg je er wel Zin in!
Zin

Gezocht: vrijwilligers

Plasticvrij strand? Help mee!

Een schoon strand, dat willen we toch allemaal? Helaas laten veel mensen hun zooi gewoon achter. Per 100 meter liggen er gemiddeld zo’n 370 vervuilende afval items op het strand! Uiteraard moet dat veranderen en hopelijk doet goed voorbeeld volgen. Stichting De Noordzee houdt van 1 t/m 15 augustus haar jaarlijkse schoonmaakactie op de Nederlandse stranden. Alle hulp is welkom! Doe jij ook mee?

Zin

Top-aanbieding

Drie dagen bourgondisch genieten in Limburg

Heerlijk bourgondisch genieten, zonder ver te hoeven reizen? Dat kan heel gemakkelijk in Zuid-Limburg! Je logeert 2 nachten in een 4-sterrenhotel inclusief ontbijt en 1x diner. In de omgeving is het  werkelijk heerlijk fietsen en wandelen.

Zin

Geniet van de zwoele zomer

8 Festivals waar je écht heen wilt

De zon is niet meer weg te denken, en dan is de zomer nog maar net begonnen! Het lijkt het ideale seizoen te worden voor een festivalletje, misschien wel meer dan een. Wil je graag, maar weet je nog niet precies naar welke? Wij hebben 8 tips!

Zin

Doe de test

Drink jij te veel?

60% van de Nederlanders drinkt méér dan 1 glas per dag. Neem jij af en toe een drankje of ben je toch wel een regelmatige drinker? Met deze test ontdek je of alcohol misschien een probleem voor je is of in de toekomst kan worden.

Zin

Win een filmpakket

Here we go again

In de nieuwe zomerfilm Mamma Mia! Here We Go Again struikel je over topacteurs. Zo komen Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth langs. Én Abba!
Meer goed nieuws: we geven een fantastisch filmpakket weg.

Zin

Je huis op slot

Veilig op vakantie

Ga je langere tijd van huis? Maak het inbrekers niet gemakkelijk als je zelf op vakantie bent. Met deze praktische adviezen laat je je hebben en houden veilig achter.

Zin

13x Zin + Burkely tas

Schitterende aanbieding

Maar liefst 13 keer Zin en ook nog eens een stijlvolle leren Burkely tas erbij? Profiteer nu van deze mooie aanbieding en betaal maar € 99,95 in plaats van
€ 227,82.

Zin

Zin met KNFG

Ik bleef in mijn eentje achter..

“Het is vreselijk om niet meer te kunnen doen wat je het liefste doet. Ik danste al sinds ik kon lopen.” Zo begint het verhaal van Kim, één van de inspiratieverhalen op www.bewegenis.nl. Hiermee roept het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) heel Nederland op hun ervaringen met fysiotherapie te delen. Wat heeft fysiotherapie voor jou gedaan? Hoe heeft het je geholpen weer optimaal te kunnen bewegen? Lees het verhaal van Kim.

Zin

Zin met reismagazine Columbus Travel

Heb jij je vliegticket al geboekt?

Boek nu je goedkoopste vliegticket naar Bali, Miami, Australië, Nieuw-Zeeland en andere topbestemmingen mét korting bij Vliegtickets.nl. Wees er snel bij, want OP=OP.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer