Trek de wijde wereld in, beveilig jezelf beter op het internet en voel jezelf weer kind. Laat alles lekker gaan en doe wat goed voelt!
Zin

Iris Hannema over haar boek

Reizen is geen sprookje

Reisschrijver/wereldreiziger Iris Hannema reisde in haar eentje door meer dan 100 landen. Haar nieuwste reisboek, Reizen volgens Hannema. Over reislust, ontwortelen en thuiskomen, is nét verschenen. Zin sprak haar en geeft 3 exemplaren van haar boek weg!

Zin

Beveilig jezelf online!

Gebruik een wachtwoordmanager

Steeds vaker horen we over hacks, datalekken en verkochte gegevens. Ben jij online wel goed beveiligd? Een eerste stap om online veiliger door het leven te gaan is om al je wachtwoorden te veranderen en goed op te slaan, zodat je ze zelf niet hoeft te onthouden. Het is even een klusje, maar heus: je kunt het!

Zin

Op de gesloten afdeling

Aangrijpende tv-serie over dementie

Vanavond is de eerste uitzending van de vierdelige serie In De Leeuwenhoek. Actrice Adelheid Roosen en journalist Hugo Borst verbleven een maand op de gesloten afdeling in dit verpleegtehuis. Alles mocht gefilmd worden, ook als er te weinig personeel staat en ouderen zorg en aandacht tekortkomen.

Zin

9 tips

Kleur buiten de lijntjes en vind het kind in jezelf!

Weet je nog? Hoe blij je was toen je won met knikkeren? Vroeger. Toen was het kinderlijk eenvoudig om plezier te hebben. Maar nu…  FOUT! Het kan nog steeds. Schud het kind in jezelf wakker voor meer plezier in je leven!

Zin

In Muziekgebouw aan ’t IJ

Mozart pianoconcerten (met 30% korting)

Beluister twee pianoconcerten van Mozart door de Poolse pianist Piotr Anderszewski en het Scottish Chamber Orchestra in Muziekgebouw aan ’t IJ. De fantastische akoestiek maakt het Muziekgebouw de ideale zaal voor dit prachtige concert!

Zin

Vanaf € 399 p.p.

8-daagse vliegreis naar Rhodos

Ga je mee naar dit heerlijke Griekse eiland, met haar goudgele stranden en pittoreske dorpjes? Zin heeft met TUI een fijn geprijsde aanbieding in een 4-sterrenhotel in Rhodos-stad. Met whirlpool én zwembad, inclusief ontbijt en 1x diner, op maar 300 meter van het strand!

Zin

And our 12 points go to…

Winnen: Songfestival bordspel

Fans van het Songfestival kunnen nu het hele jaar door genieten van dit muzikale spektakel, met het gloednieuwe Eurovision Song Contest bordspel. Test je kennis, creëer je eigen optreden en sleep die felbegeerde 12 punten binnen. En:  Zin geeft drie spellen weg!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer