Zo benieuwd naar jouw ervaring lezer

1 year ago


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

De eerste maanden van het jaar zijn bij ons altijd extra druk, de Allergiebeurs en de Allergie scholing voor professionals staan dan in de agenda. Ik hoop dat jullie ten minste één van deze events hebben bezocht? Zet anders alvast de allergiebeurs 2017 in je agenda: 1 - 4 februari 2018!

We zijn ons nu aan het voorbereiden op de komende maanden, het gaat zeker weten weer mooie projecten opleveren. Wil je wellicht er aan meewerken? Dan horen we het graag! Zie de vraag over ons bloggersteam, het gaat daarbij over allerlei vormen van allergie, dus van contactallergie tot insectengif én natuurlijk ook voedselallergie. Heb je zin om je ervaringen te delen? Laat het ons weten! 

Waar ik nog niet aan toe was gekomen is het schrijven over twee prachtige boeken die onlangs zijn verschenen. Beide voor mensen met voedselallergie, geschreven door Marike en Carlijn die echt de lekkerste gerechten maken. Lees er hieronder meer over! 

  Lekker Leven bloggers gezocht

Wat zou je ervan vinden om deel uit te maken van ons Lekker Leven Blog team? We zoeken 5 enthousiaste mensen die het leuk vinden om hun ervaringen te delen. Wat de bedoeling precies is kan je op onze site lezen, ook hoe je je aan kunt melden.

Ja, dat lijkt me wel wat!   Allergiebeurs

Wat hebben we genoten op de Allergiebeurs! Een overvol programma, mooie stands met nieuwe producten én heel veel oude bekende gesproken.
Op onze stand hebben diëtisten heel veel vragen beantwoord, als alle stof is neergedaald zullen we ze ook op onze site terug laten komen. Ben je niet geweest, maar wel een vraag? We horen het graag van je! 

Lees meer over de allergiebeurs   Twee nieuwe boeken! 

Ik krijg regelmatig boeken toegestuurd, en soms zitten er echt zulke handige tussen! In deze nieuwsbrief korte bespreking van twee prachtige boeken van Marike en Carlijn. 
Het boek van Marike, Oh My Pie op Social Media, geeft je een inkijkje in haar heerlijke bakavonturen. Van ontbijttaartjes tot desserts, het is om te smullen! Niet alle allergenen staan vermeld, maar wel gluten, lactose en ei. 

Meer lezen

Het boek van Carlijn Bröring van Foodless is ook een pareltje onder de onlangs verschenen boeken voor mensen die last hebben van een voedselallergie of overgevoeligheid. Carlijn heeft zelf coeliakie en verdraagt geen lactose, maar haar boek is ook geschikt voor iedereen die meer voedingsmiddelen moet laten staan. 

Bij elk gerecht staat de bereidingstijd, allergenen en hoeveelheden vermeld zodat je weet waar je aan begint.

Lees meer  

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019