6x decoreren met rozen | Dit heb je aan naaktslakken | Recept: vlierbloesemsiroop
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
Volg ons op Instagram
Afbeelding
 

tuinfavoriet

De hosta 

 

Kweker Gerrie Veenstra heeft zijn hart verloren aan hartlelies. Op het erf van zijn kwekerij heeft hij minstens tweehonderd verschillende hosta’s. Hij deelt zijn liefde én kennis met ons - hoe je hosta's combineert met andere schaduwplanten bijvoorbeeld.

 
 
 

recept

Vlierbloesemsiroop

 

Zelfgemaakte vlierbloesemsiroop is natuurlijk het allerlekkerst. Wist je dat de Zweden de siroop ook weleens mixen met aquavit (de 'Scandinavische gin')?   

 
 

bodembedekker

Wilde aardbeien

 

Wilde aardbeien bodembedekker: de bosaardbei en schijnaardbei. Wat is nu eigenlijk precies het verschil tussen die twee? En dan hebben we natuurlijk ook nog de tuinaardbei, de gewone aardbei.

 
Afbeelding
 

advertorial

Dé Oer Hollandse schutting

 

n het vroege voorjaar produceren ze prachtige wilgenkatjes en in de zomer houdt het bladerdek het landschap droog en koel. De enorme wortels zijn als waterpompen: ze verdampen enorme hoeveelheden water en maken drassige landen droog, zodat slootkanten en dijkjes minder eroderen. En last but not least: wilgen zijn door de welige groei symbolen van vruchtbaarheid. Magisch! Al eeuwen.

 
 
 

stappenplan

Munt kweken

 

Munt kweken is dankbaar, want alle – en er zijn er nogal wat – soorten muntplanten zijn makkelijk te vermeerderen in de tuin of in potten. Welke standplaats is het beste voor munt? Kun je munt ook onder glas kweken? 

 
 

tuinfeestje

Decoreren met prachtige rozen

 

De lucht is zoet en zwoel, de avond valt. Als de gasten arriveren voor een rooskleurig tuinfeestje, zullen ze betoverd worden door de geuren en kleuren. 

 
Afbeelding
 

advertorial

30ste editie van Be!eef, voorheen 50PlusBeurs

 

Be!eef is een dag vol beleving met interactieve workshops, lezingen, presentaties en optredens op het Be!eef LIVE kunst- en cultuurpodium. Met actiecode SEA30BELEEF bestel je tot 12 juli tickets met korting.

 
 

Top 3 best gelezen

 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest