Zo eet je minder suiker

2 years ago


Text only:

Nieuwsbrief
7 februari 2017


Zo eet je minder suiker


We hebben steeds vaker met overgewicht te kampen. De wetenschap is duidelijk: van te veel suiker word je dik. Weight Watchers heeft de berekening van SmartPoints® waarden op deze kennis gebaseerd: voedingsmiddelen die veel suiker (en/of veel verzadigde vetzuren) bevatten, hebben veel SmartPoints waarden.


Om zo veel mogelijk uit je SmartPoints budget te halen en aangenaam voldaan te worden zul je automatisch voor voedingsmiddelen kiezen die weinig suiker bevatten. We geven je hier graag handige tips om minder suiker te eten!


RECEPT │
Hartvormige frambozensoezen


Over een week is het Valentijnsdag. De dag bij uitstek om een geliefde eens te verrassen met iets lekkers. Doe dat dit jaar met deze heerlijke frambozensoezen in de vorm van een hart. Liefde gaat immers door de maag! En met een SmartPoints waarde van 7 per soes, geniet je er zelf ook van.


SUCCESVERHAAL |
Zoetekauw Sabine op streefgewicht


Sabine is dol op zoetigheid en grote porties en dat verklaarde veel van haar overgewicht. Ze viel eerder al 25 kilo af met Weight Watchers. Jarenlang bleef ze zonder problemen op haar streefgewicht totdat stress roet in het eten gooide. Ze herviel in haar slechte eetgewoontes en kwam langzaam weer aan.


SPOTLIGHT |
Fruitgums bosvruchten


Wist je dat er speciaal voor alle zoetekauwen in de Online Shop van Weight Watchers ook heerlijke zoete tussendoortjes te vinden zijn? Suikervrij en bereid met écht fruitsap. Wat denk je bijvoorbeeld van deze heerlijke fruitgums met bosvruchten smaak. En per doosje maar 1 SmartPoints® waarde!
Registreren | Afmelden |
E-mail instellingen | Privacy Policy
Je bent aangemeld als B13E0C273E@NEWSLETTERCOLLECTOR.COM
© 2017 Weight Watchers International, Inc. © 2017 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden. Weight Watchers en SmartPoints zijn merken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door WeightWatchers.nl B.V. en Weight Watchers Netherlands B.V.
WeightWatchers.nl B.V. | Bijster 12, 4817 HX Breda

Weightwatchers.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019