FietsActief - ontdek nieuwe paden
Extra dik!

Extra dik!

FietsActief 2/3 mét Streekgids De Biesbosch. Bestel HIER


 

Altijd al willen leren hoe je een route plant en rijdt met je telefoon of een gps? Je kunt het natuurlijk zelf uitvogelen. Of je leest een boek over gps-gebruik, zoals GPS Wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser. Of je volgt een cursus, ook bij GPSwijzer of bij De Vakantiefietser bijvoorbeeld. Succes!

FietsActief
Ontdek Henegouwen
De verborgen parel van België

België is een leuke bestemming voor een paar dagen weg. Echt buitenland en toch lekker dichtbij. Heb je zin om een deel van België te ontdekken dat wat minder op de radar staat? Ga naar Henegouwen!

FietsActief
Zo doe je dat
De drukte trotseren

Op mooie dagen springt iedereen in ons landje op de fiets. Racefietsers, e-bikers, mountainbikers en ‘gewone’ ­fietsers, ­allemaal op datzelfde fietspad. Hoe red je je? Nou, zo.

FietsActief
Oude sok & glimmende fiets
Fietshack

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele oplossingen die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Zoals deze lezerstip: met een oude sok je fiets laten glimmen als een spiegel.

FietsActief
Advertorial
Droom je van fietsen in prachtige natuur? Bezoek dan Kroatië

In het binnenland van Kroatië vind je verschillende fietsroutes. Doe bijvoorbeeld eens de Via Adriatica. Deze meer dan 1000 kilometer lange route begint in Istrië in het noorden en gaat naar het zuidelijkste puntje van Kroatië, nog voorbij Dubrovnik! Beeld: Ivan Šardi

FietsActief
Een jaar In Eigen Land cadeau

Krijg nu bij 1 jaar FietsActief ook 1 jaar In Eigen Land cadeau. Zo ontdek je met de fiets nieuwe plekken, prachtige routes en krijg je handige tips voor onderweg. Met In Eigen Land doe je inspiratie op voor bijzondere korte uitjes, en lange vakanties in Nederland.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden