5 tips van een uroloog waardoor je plas ophouden een eitje wordt.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Video: hoe voelt het om onder hypnose te gaan?

Quest-redacteur Melanie ging onder hypnose bij Rasti Rostelli. Al snel dacht ze dat ze een boom was.

 
 
Quest
 

Waarom duw je harder op een knopje als hij het niet meteen doet?

Knopjes maken heel wat in ons los. Ze zijn verleidelijk, maar ze kunnen ook frustratie opwekken. Werkt vaker of harder drukken als een knopje niet werkt? En wat is er eigenlijk zo fijn aan knopjes indrukken?

 
 
Quest
 

Met het Mega Zomerdoeboek heb je geen kind meer aan ze

Voor de lange, warme zomerdagen heeft Quest Junior een extra dik doeboek gemaakt. Maar liefst 132 pagina’s vol puzzels, weetjes, doedingen, strips en nog veel meer. Met dit megaleuke zomerboek is er geen tijd meer voor verveling.

 
 
Quest
 

Waarom wapperen we tijdens Gay Pride met een regenboogvlag?

Bij iedere Gay Pride en in elke roze kroeg is hij van de partij: de regenboogvlag. Sinds wanneer is de vlag het symbool van homorechten?

 
 
Quest
 

Wat als de zwaartekracht het een minuutje voor gezien houdt?

'De moeilijkheid van zo'n hypothetische vraag is dat je de wetten van de natuurkunde, in dit geval de zwaartekracht, wel erg veel geweld aan moet doen om je zo'n vreemde situatie voor te kunnen stellen', aldus natuurkundige Gerard 't Hooft. Maar hij doet een poging.

 
 
Quest
 

Met deze 5 tips heb je minder plaspauzes nodig

Een dag in de auto is lang, ook voor je blaas. Hoe voorkom je dat je alweer naar de wc moet als je de parkeerplaats net hebt verlaten? Uroloog Bertil Blok van het Erasmus MC geeft tips.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Daarom wordt je arm wel koud boven de dekens, maar je hoofd niet

Midden in de nacht word je wakker. Brrr, wat voelt je arm koud aan, net een ijspegel! Hij lag, net als je hoofd, boven de dekens. Maar waarom lijkt het alsof je arm in de vriezer heeft gelegen en is je hoofd nog lekker warm?