Bekijk hier de online versie
Wachten op evacuatie na orkaan Dorian, Bahama's
Beste meneer/mevrouw ,
 

Orkanen houden geen rekening met idyllische palmenstranden. Dorian walste over de Bahama’s en liet vooral de eilanden Abaco en Grand Bahama in puin achter. Voor de toeristen is het een spannend vakantieverhaal, voor het arme deel van de bevolking een ramp in de buitencategorie.

UNICEF helpt kinderen en hun families op de Bahama's. Ze krijgen bijvoorbeeld waterzuiveringsmiddelen en we zorgen ervoor dat ze weer naar school kunnen gaan.

Lees meer   Hoe kan ik helpen?
Henrietta E. Fore, directeur UNICEF Internationaal, in Mozambique.
 
'De wereld is straks van hen'
 
Dit jaar viert het Kinderrechtenverdrag zijn dertigste verjaardag. Dagblad Trouw publiceerde naar aanleiding daarvan een brief van Henrietta E. Fore, directeur van UNICEF Internationaal.

Sinds 1989 is de wereld voor kinderen in veel opzichten een fijnere plek geworden, schrijft Fore. Maar ze maakt zich ook grote zorgen. Zo leeft één op de vier kinderen in oorlogsgebieden. Toch overheerst de hoop.
Naar de brief  
Wij staan voor kinderrechten
 
Recht op (over)leven
Artikel #6
Elk kind heeft het recht op leven
De overheid moet ervoor zorgen dat het kind kan (over)leven en zich kan ontwikkelen. Meer kinderrechten
 
UNICEF verloot toegangskaarten voor LEGO World
 
Gratis naar LEGO World in de herfstvakantie
 

Het grootste LEGO-spektakel ter wereld is van 17 tot en met 23 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Wij zijn er ook en nodigen je uit om onze unieke 4D Experience mee te maken.

Kom langs en zie, hoor en voel wat jouw steun voor kinderen kan betekenen. Als je meedoet aan onze verlotingsactie*, maak je kans op gratis toegangskaarten. Wij mogen drie keer twee kaarten weggeven!

* Deze kaarten worden aangeboden door de organisatie van LEGO World en gaan niet ten koste van jouw steun aan kinderen.

Ja, ik wil die kaarten   Meer info
Als je periodiek schenkt, profiteerd je van belastingvoordeel en kun je meer kinderen helpen voor hetzelfde bedrag.
 
Periodiek schenken: meer hulp voor hetzelfde bedrag
 
Een goed doel steunen mét belastingvoordeel: veel Nederlanders doen het. Zij doneren in de vorm van een periodieke schenking.

Steun je UNICEF al een tijdje? Dan is een periodieke schenking misschien ook iets voor jou. Vanaf 2020 profiteer je dan van de fiscale voordelen, of kun je ervoor kiezen om meer kinderen te helpen voor hetzelfde netto bedrag.
Ik wil meer weten  
En? Wat vind je van deze e-mail?
 
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden