En ook: heerlijk fietsen langs meren en kastelen | win: schitterende roman van Mark Reugebrink | net kunst: beeldschone gerechten
Zin Magazine 2

Zin Magazine 2

Met o.a.: Annejet van der Zijl - Hajo Bruins - Seks: steeds beter met de jaren?
Zin
Ontdek bijzondere smaken van over de hele wereld
Op een culinair avontuur

De Instagrampagina Gastro Obscura is een must-follow voor foodies. Vergaap je aan foto’s van ingrediënten die je nooit eerder bent tegengekomen en laat je simpelweg inspireren door de beeldschone gerechten.

Zin
Zin & Mecklenburg-Vorpommern
Schitterende fietstocht langs kastelen en meren

Mecklenburg is het land van kastelen en duizend (!) meren. Het vlakke landschap nodigt uit tot eindeloze tochten op de Mecklenburgse Meren-fietsroute. Fiets bijvoorbeeld de 290 kilometer tussen Ludwigslust en Neubrandenburg, een meerdaagse tocht met alleen maar hoogtepunten!

Zin
Win het nieuwe boek van Mark Reugebrink
‘Deze roman laat zien dat vrijheid een ingewikkeld iets is’

Schrijven, dat vindt hij het mooiste dat er is. Maar vóór schrijver Marc Reugebrink zover is, zoekt hij altijd de nodige uitvluchten. Moet de hond nog uit. Moet hij dat ene boek nog lezen. Gelukkig verandert hij dan toch altijd weer in een blij schrijvende nachtuil die met een schitterende nieuwe roman komt, zoals nu De vrouw die niet bestond.

Zin
‘Dan ben je aan het fietsen en dan word je gebeld, haha!’
Grappig, zo dachten wij vroeger over mobiel bellen

Tijden veranderen. Dertig jaar geleden had nog bijna niemand een mobiele telefoon, nu is hij niet meer weg te denken. Filmmaker Frans Bromet vroeg in 1998 mensen naar hun mobieltje. En dat zorgde voor hilarische reacties!

Zin
Nu in Zin Magazine
Tweeling L.A. Raeven: ‘De boodschap die mensen ons gaven is dat we inwisselbaar waren’

De tweelingzussen Liesbeth en Angelique, alias L.A. Raeven, staan in de kunstwereld bekend als ‘tegendraads’. Hun relatie is net als hun kunst heftig en intens. Angelique: “Als jong meisje vond ik het hele concept van tweeling zijn al stom. Je moet altijd alles delen.”

Zin
Voldoende bewegen verkleint het risico
Zo herken en voorkom je een beroerte

Meer dan honderd Nederlanders per dag worden getroffen door een beroerte. Een gezonde levensstijl (o.a. voldoende bewegen, niet roken) kan het risico op een beroerte verkleinen. Maar nog: het kan iedereen overkomen, kijk naar Mariska Bauer, een jonge vrouw van 45 jaar. Dit moet je weten en zo moet je handelen.

Zin
De mooiste voorjaarsroutes voor wandelen en fietstochten
148 pagina’s reisinspiratie in Nederland

Een nummer boordevol tips om plannen te maken voor een heerlijke voorjaarsvakantie in Nederland en de komende lente. Bestel deze editie nu voor slechts € 4,99. Je betaalt geen verzendkosten naar een adres in Nederland.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden