van kookles van een chef tot vrijheidssoep
delicious.
Koffie voor de zorg / bestel de ramadanbox / koken zonder verspilling
zet koken in als crisisbestrijding

De horeca blijft nog dicht, maar gelukkig is de foodwereld actief en duiken overal inspirerende initiatieven op. Wij hebben de tofste voor je op een rijtje gezet.

delicious.
kipkebab, saté van buikspek of entrecote
6x te lekker op de bbq

Uit eten kan ook gewoon buiten. Laat de houtskool goed voorgloeien op een windstil plekje in de tuin, want we kunnen weer barbecueën! Kies een van deze 6 waanzinnig lekkere gerechten en proef alvast de zomer.

delicious.voordeel
speciaal voor alle thuisblijvers!

Gun jij jezelf wat leesplezier in deze soms vreemde tijden? Doe jezelf (of een ander) dan een proefabonnement op delicious. cadeau & krijg ook nog eens een zelf samen te stellen tijdschriftenpakket thuisbezorgd, samen voor slechts €24.

Voor het tijdschriftenpakket kun je kiezen uit meer dan 10 titelshet abonnement bestaat uit 3 nummers en stopt automatisch.

delicious.
delicious.
Verwennen moet ook!
brownies met frambozencheesecake
Ook dit heb je nodig in deze bizarre tijd, waanzinnig lekkere brownies. Dit is niet zomaar een brownie maar eentje met frambozencheesecake, een absolute topper uit ons delicious.bakboek. Makkelijk te maken, vol smaak dus ga voor instant geluk! 
delicious.
Met een gepocheerd eitje erop
caesarsalade met citroenkip
Deze salade met kip smaakt echt top door de simpele toevoeging van citroen en sesam bij de gebakken kip. Gun jezelf zo'n megalekkere lunch of avondsalade. De dressing maakt um helemaal af, glas witte wijn erbij en iedereen is blij! 
delicious.
#horecastaystrong
uit eten met anderhalve meter?

De restaurants willen dolgraag weer open, want de nieuwe standaard van anderhalve-meter afstand vraagt heel veel tol. Er zijn stemmen die zeggen dat het middel erger is dan de kwaal en gasten zelf willen laten beslissen of ze uit eten gaan. Duivels dilemma, volg de alternatieven via #horecastaystrong.

delicious.
Simpel & Snel
pasta á la delicious.

Omdat we niet teveel tijd willen doorbrengen in de supermarkt, hebben we 10 doordeweekse pastarecepten (incl. variaties die je makkelijk kunt inkopen of uit je voorraad kunt halen) in 1 GRATIS digitale special gezet. Alle recepten zijn makkelijk, snel en met ingrediënten uit de supermarkt. En natuurlijk zijn ze very delicious.

Wil je de recepten z.s.m. ontvangen? Vul je gegevens in via onderstaande button en je hebt ze in no-time in je inbox!

Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer