Bekijk dit bericht online
Click 'Download images' to view images
Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt jou deze partnermailing aangeboden door Visma Software. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Creëer een beter verdienmodel met nieuwe diensten
Hoewel de coronacrisis nauwelijks schade aan de accountancybranche heeft toegebracht, verkeren uw cliënten mogelijk in zwaar weer. In 2021 rijst de vraag hoe u hen nóg beter kunt ondersteunen. Zou het niet mooi zijn als u hen werk uit handen kon nemen, door het aanbieden van nieuwe slimme diensten? Zij kunnen dan de focus leggen op hun onderneming en u kunt echt ‘servicepartner’ worden. Dit is het ideale moment hiervoor.
Lees verder »
Hoe ontwikkelt u nieuwe diensten voor uw cliënten? (gratis webinar)
De ideale samenwerking tussen uw kantoor en uw cliënten ziet er per cliënt anders uit. Met Visma.net Accountancy ontwikkelt u als kantoor uw eigen unieke diensten. Hierdoor sluiten deze volledig aan op de wensen van ieder type cliënt. Uw kantoor onderscheidt zich zo ten opzichte van de concurrentie en is toekomstbestendig. Laat u inspireren tot het ontwikkelen van nieuwe diensten tijdens dit webinar!
JA, ik meld mij aan »
Hoe ondersteunt u uw cliënten in tijden van corona? (whitepaper)
Het zijn roerige tijden en de economie staat onder druk. Misschien is de continuïteit van uw cliënten wel in gevaar. Hoe bieden uw cliënten de schuldenlast, als gevolg van de noodmaatregelen, het hoofd? Zijn de ondernemingen van uw cliënten nog wel levensvatbaar? Eén ding is zeker: er komt veel werk af op u als accountant. Wees goed voorbereid met deze whitepaper over continuïteitsanalyses!
Download de whitepaper gratis »
Ontdek hoe Visma.net Accountancy uw kantoor vooruit kan helpen

Als kantoor heeft u software nodig waarmee u flexibel kunt inspelen op veranderende klantbehoeften, nieuwe technologieën en businessmodellen en een grotere behoefte aan data. Wist u dat er een oplossing bestaat die van uw uitdagingen kansen maakt? Software waarmee u uw kantoor en uw cliënten succesvoller kunt maken op een unieke en onderscheidende manier? Met het business-changing cloudplatform Visma.net Accountancy kunt u echt veranderingen in uw kantoor en in de samenwerking met cliënten realiseren.

Lees meer over Visma.net Accountancy »
ADVERTORIAL
Zo maakt u uw verdienmodel toekomstbestendig

In de voortdurend veranderende externe omstandigheden kan het aanpassen van uw verdienmodel noodzakelijk zijn. Wilt u weten welke voordelen dit uw kantoor kan bieden? Of heeft u behoefte aan een heldere kijk op de strategische keuzemogelijkheden? Deze whitepaper biedt u de benodigde informatie evenals een pragmatische handreiking om deze veranderingen door te voeren.

Download de whitepaper »
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN