‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌&nbsp
 
Bekijk de online versie
 
 
 
Heb jij het al gezien?

In de week voor de meivakantie hebben we het magazine ‘De Gelukkige Leerkracht’ op alle basisscholen in Nederland verspreid. Dit magazine is een initiatief van Uitgeverij Zwijsen en Psychologie magazine, als bedankje voor de passie en het enthousiasme waarmee jullie dagelijks lesgeven. Naast de papieren versie kan je 'm nu ook online lezen, handig én leerzaam.

In het magazine vind je ook een verrassing: namelijk 2 maanden gratis toegang tot het vitaliteitsplatform Mind.You. Je leert hoe je gezonde gewoonten aanleert, hoe je je kunt focussen of hoe je de werkdag goed afsluit. In slechts 5 minuten per dag werk je hier al aan persoonlijke groei, geluk en meer balans. Thuis én op school. Meld je aan met de actiecode GELUK. 

Aanmelden voor Mind.You
Bekijk het online magazine
 
 
Zo leuk kan lezen zijn
Ruim 30.0000 kinderen gingen onlangs aan de slag met de uitprobeerweek van Estafette. Wij kunnen zeggen dat scholen voor Estafette kiezen vanwege het leesplezier… maar we laten het liever zien! Leerlingen Anastasia en Aaisha gingen aan de slag en zie zelf hoe leuk lezen kan zijn. Wil jij dit ook? Bestel snel de materialen en probeer Estafette een week gratis uit.
Probeer Estafette uit
Bekijk de video
 
 
 
Schoolbieb op orde
Wist je dat je gratis gebruik kan maken van de Schoolbiebscan? Dit is een online programma om een goede schoolbiebcollectie samen te stellen. Waarom is een goede schoolbibliotheek zo belangrijk voor leesplezier? We vroegen het schoolbiebexpert Rebekka van Schelven.
Lees het interview
Meer over de scan
Voorkom de zomerdip
Ze zijn er weer: de zomerlezen-pakketten voor groep 3-4. In elk pakket zitten 5 dezelfde boekjes. De boekjes bevatten een verhaal van een bekende kinderboekenschrijver, zomerse weetjes, moppen, strips en opdrachten. Tip: bestel de boekjes en geef ze mee als cadeautje aan het einde van het schooljaar!
Bekijk de boekjes
Meer over zomerlezen
 
 
 
Zo geef je vorm aan burgerschapsonderwijs
In ons nieuwe artikel lees je alles over burgerschapslessen. Zo hebben we tips over jouw rol als leerkracht, de do’s en don’ts, de inrichting van je klaslokaal en een set praatkaarten over vooroordelen en discriminatie.
Lees verder
Optimale start
Ga je volgend jaar met een nieuwe methode van Zwijsen werken? Dan raden we een trainingspakket aan voor een optimale start, bestaande uit twee trainingen en een e-learning. Zo krijg je inzicht in de visie en de leerlijnen zodat je alles uit de methode haalt!
Meer informatie
 
Webinar agenda
In korte tijd meer inzicht krijgen in een methode? Tijdens onze webinars lichten we onze methodes toe en kun je live je vragen stellen. We hebben veel webinars van verschillende methodes gepland dus bekijk de agenda en meld je vrijblijvend aan!
Bekijk agenda
 
 
 
 
Zwijsen
Volg ons op social media
facebookpinterestinstagramlinkedinyoutube
Profiel wijzigen  |  Contact  |  Bezoek zwijsen.nl  |  Afmelden
Zwijsen - WPG Uitgevers - 2022 ©