Vraag naar secretaresse daalt | Blunders op het secretariaat
Management Support
| Online versie
Eindredactie voor experts
Assistant en redacteur: zo zet je de tekstuele puntjes op de i
'Kijk jij deze tekst even na?' Ondersteuners krijgen vaak teksten te lezen ter controle. Eindredactie is een geweldige manier om managers te ontzorgen! En er zijn altijd manieren om een tekst nog nét iets beter te maken. Deze tips zijn voor eindredacteuren die hun werk heel serieus nemen... 
Vraag naar secretaresse daalt, vraag naar directiesecretaresse stijgt
Secretaresse is een van de 54 ‘minst kansrijke beroepen’, aldus uitkeringsinstantie UWV. Tegelijkertijd neemt de vraag naar directiesecretaresses juist toe.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Virtual assistant worden?
Zie je de laatste tijd steeds vaker iets voorbij komen over het werken als virtual assistant, maar heb je geen idee of het iets voor je is? Tijd om je er even helemaal in onder te dompelen. Doe van 15 t/m 21 maart mee met de VA oriëntatieweek van VA school. Trek je eigen plan.
Menno Spiekerman: ‘Ik heb een paar echte blunders op mijn cv staan’
Blunders kunnen je problemen met collega’s en slapeloze nachten opleveren, maar hopelijk kun je er ook van leren. Dat laatste geldt in ieder geval voor Menno Spiekerman.
Lees verder >
HRM: thuiswerken en de rol van de assistent
HRM: thuiswerken en de rol van de assistent
Het werken op afstand is een nieuwe dimensie. Hoe gaan we hiermee om? En hoe kun jij een meerwaarde bieden als HR-assistent voor je team en voor je organisatie? Verken dit onderwerp en krijg praktische handvatten aangereikt in deze online workshop.  
Positieve en praktische psychologie
Positieve en praktische psychologie
Het gedrag plus de emoties en het gevoel van jouzelf en dat van je collega's bepalen in grote mate je werkplezier. Verdiep je eens in de achterliggende psychologie en het nut van de succesfactor emotionele intelligentie en begrijp beter wat jou en anderen beweegt.
Zo maak je een poll (peiling) in Microsoft Teams
Naast polls in Teams-kanalen kun je nu ook een peiling maken vóór, tijdens of na een vergadering in Teams. Volg dit stappenplan.
Lees verder >
Volg ons op sociale media
LinkedIn Facebook Instagram Twitter
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright