Hoi John!

Welkom bij de iPhoned-nieuwsbrief van deze week 👋

Gaat de batterij van jouw iPhone steeds sneller leeg? Dan maak je misschien wat fouten bij het opladen van je telefoon. Wij zetten drie tips voor je onder elkaar, zodat je iPhone correct opgeladen wordt. 🔋

Daarnaast verklappen we een belangrijke functie van je iPhone, waarmee je gegevens nog beter beveiligd worden. Met deze instellingen krijgt je iPhone een extra code, zodat dieven niks meer met je telefoon kunnen! ❌

Heel veel leesplezier en een fijn weekend! 

Dit iPhone-trucje maakt je toestel voor dieven nutteloos

Het is de nachtmerrie van de meeste mensen: het kwijtraken van je telefoon. Dieven zijn tegenwoordig helaas op de hoogte van alle manieren om iPhones terug te vinden. Met Schermtijd kun je het nog moeilijker maken om de instellingen van je iPhone te wijzigen. Zo maak je jouw iPhone nutteloos voor dieven!

Zo bescherm je jouw iPhone!

iPhone correct opladen: dit moet je vooral níét doen

De accu van je iPhone wordt na verloop van tijd slechter. Jammer genoeg kun je daar niet heel veel tegen doen. Toch moet je een aantal zaken in je achterhoofd houden voor het correct opladen van je iPhone. Deze drie dingen moet je in ieder geval níét doen.

Wat moet ik niet doen?

Koop nu vooral géén nieuwe iPhone – hierom moet je wachten

Is jouw iPhone nodig aan vervanging toe? Wacht dan nog even met de aankoop, want daarmee bespaar je mogelijk honderden euro’s. Je kunt de nieuwe iPhone beter een maand later kopen, dan ben je vermoedelijk véél goedkoper uit!

Koop nu géén nieuwe iPhone

‘Apple Watch X krijgt compleet nieuw design én andere bandjes’

Na de Apple Watch Series 9 viert Apple een jubileum, want dan komt de tiende generatie Apple Watch uit. Volgens geruchten werkt Apple aan een compleet nieuw design voor de Apple Watch X. Het horloge krijgt dan de grootste update in jaren. Dit verwachten we van de nieuwe Watch!

Apple Watch X komt eraan

iPhone SE 4 krijgt toffe functies: vergeet de iPhone 15 maar

Volgens geruchten gaat de iPhone SE 4 meerdere functies krijgen van de iPhone 15. Zo komen de usb-c-poort en Face ID naar de goedkopere iPhone. Welke functies nog meer naar de goedkopere iPhone komen, vertellen we je hier!

Wat kan de iPhone SE 4?

Tests verklappen: zóveel sneller is de iPhone 15 Pro

De iPhone 15 Pro draait op de nieuwe A17 Bionic-chip en is naar verluidt véél sneller dan de iPhone 14 Pro. Nieuwe geruchten verklappen nu al hoe snel de iPhone 15 Pro is, want een Geekbench-test is gelekt. Dit zijn de resultaten!

Zó snel is de iPhone 15!

Vrouw vindt fiets terug via AirTag: zo verstop je er een op jouw fiets

Het gebruik van technologie om gestolen eigendommen terug te vinden wordt steeds gangbaarder. Zo heeft een vrouw in Utrecht haar gestolen fiets teruggevonden dankzij een AirTag. Reden genoeg om er ook een in jouw fiets te verstoppen. Zo doe je dat!

Hoe verstop ik een AirTag?

iOS 17 bèta 6 is uit – en lost twee ergernissen op

Action AirPods zijn belachelijk goedkoop, maar hoe goed zijn ze?

Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Bedankt voor het lezen en tot volgende week! 👋


Redactie iPhoned.nl
Altijd op de hoogte van het laatste Apple nieuws:

Download de iPhoned.nl app!

Wat vind je van iPhoned? We horen heel graag je feedback.

   
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
iPhoned.nl
Pas hier je mailvoorkeuren aan of meld jezelf direct af.

iPhoned.nl is onderdeel van
BigSpark BV
Jonkerbosplein 52
Nijmegen, Gelderland 6534 AB
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Copyright © 2023 BigSpark BV