Nieuwsbrief Installatie 10 juli 2018
Nieuwsbrief van Thursday 12 July 2018
Online bekijken

Laat de zon maar schijnen. We wekken er energie mee op en houden binnen het hoofd koel.

Ontvang korting op McAlpine

Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het McAlpine assortiment tot het meest complete ter wereld. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het montagegemak. Nagenoeg alle McAlpine producten worden geheel voorgemonteerd aangeleverd waardoor ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

AER PV - volledig geïntegreerd energiedak

Een bewijs dat zonne-energie in alle opzichten mooi kan zijn. Volwaardige en kwalitatieve bouwcomponenten die de functie van dakbedekking en energieopwekking, op een heel eenvoudige manier, combineren in één product. Een mooie en volledig dakvlak vullende zonne-energie oplossing gebaseerd op de best beschikbare module technologie met een lage kWhr prijs. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Homecare systemen van BUVA bieden voordelen voor de gehele bouwkolom

Door systemen voor verwarming, koeling en ventilatie in een gebouw slim te koppelen en in te kopen bij één partij, inclusief bouwkundige elementen zoals hang- en sluitwerk en kaderafdichtingen, kunnen in de gehele bouwkolom grote voordelen worden behaald.

Warmtepompen: enkele vragen beantwoord

Op de NBD themapagina's "Nul-op-de-meter"  en "Warmtepompen" wordt een whitepaper Warmtepompen aangeboden. Naar aanleiding van de whitepaper kreeg de redactie verschillende vragen van lezers. Die hebben we voorgelegd aan een aantal fabrikanten van warmtepompen. Van vijf van hen kregen we een uitgebreid antwoord.

Cloud Energy Optimizer

Cloud Energy Optimizer is een IT dienst die het gebouwbeheersysteem van extra informatie voorziet waarmee het systeem de klimaatinstallatie nog beter kan aansturen. De zelflerende software denkt 24 uur vooruit en benut de warmtecapaciteit van het gebouw om zo aangenaam en energie-efficiënt mogelijk te klimatiseren.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.