Liefde voor vinyl: de 4 leukste platenbeurzen deze herfst | Goede vrienden hebben, maakt gelukkiger | Win hilarische boeken en filmkaartjes voor intrigerende docu
Zin Magazine 13

Zin Magazine 13

Nu in de winkel (of klik & bestel 'm zonder verzendkosten)
Zin
8 tips
Zo verklein je de kans op een hartaanval

Elke dag sterven 100 mensen (50 mannen en 50 vrouwen) in Nederland aan een hart- of vaatziekte. Veel levens kunnen echter gered worden door alert te zijn op de eerste symptomen en snel in te grijpen. Wanneer je er op tijd bij bent, heb je meer dan 95% kans om te genezen. We delen 8 tips die de kans op een hartaanval verminderen.

Zin
interview + win dit hilarische boek
Jochen Otten van Sluipschutters: ‘We houden ervan dat je de clou niet ziet aankomen’

Na vijf seizoenen en bijna een miljard views op hun YouTube-kanaal werd het toch tijd voor een overzicht. “Voor de fans. Dat ze kunnen lachen op het toilet.” Comedian Jochen Otten, een van de vier Sluipschutters, geeft een smeuïg kijkje in de hilarische keuken van het sketchprogramma en nu dan ook: het boek.

Zin
Terug van eigenlijk nooit weggeweest
De leukste platenbeurzen in het najaar

Een steeds groter publiek herontdekt de traditionele plaat. Sterker, vinyl verzamelen is hip en tegenwoordig breder, inclusiever en leuker dan ooit. Wij delen de leukste platenbeurzen in het najaar. Voor wie net als de redactie van plaatjes draaien houdt!

Zin
Handig
Checklist nabestaanden helpt je verder

Als je partner of naast familielid overlijdt komt er veel op je af. Ook de Belastingdienst vraagt je als nabestaande het één en ander te regelen. De checklist nabestaanden helpt je verder. Hiermee maak je eenvoudig een overzicht van af te handelen zaken.

Zin
Vriendschap is géén illusie
Familie krijg je, vrienden kies je

‘Rozen verwelken, schepen vergaan, maar onze vriendschap blijft altijd bestaan,’ schreven we ooit in de poesiealbums van onze vriendinnetjes. Wisten wij veel. Familie krijg je, vrienden kies je. Over onvoorwaardelijkheid, verwaterde relaties, gedeeld verleden en het geluk dat het hebben van goede vrienden met zich meebrengt.

Zin
Liefde voor de prairie
De bijzondere sculpturen van schrootkunstenaar John Lopez

De Amerikaanse schrootkunstenaar John Lopez woont en werkt in South Dakota. Hij bouwt grote en krachtige beesten volledig uit metaalafval dat hij onderweg aantreft. Van buffels tot cowboys te paard, Lopez last laag voor laag ijzer aan elkaar tot levensgrote creaties vol details.

Zin
Documentaire Dreaming walls + winactie
Ode aan het Chelsea Hotel

De documentaire Dreaming walls zoomt in op de overgebleven bewoners van het beroemde (of beruchte, afhankelijk van welk verhaal je hoorde) Chelsea Hotel in New York. Zij lijken zich in een andere wereld te bevinden dan de onze, ofwel verloren in het verre verleden of geconfronteerd met een onzekere toekomst. Een bijzondere documentaire, die deze week in première gaat. Wij mogen 2x 2 vrijkaarten weggeven.

Zin
advertorial
Op slinkse wijze harten stelen als datingfraudeur?

Ga voor een fout avontuurtje. Doe je voor als iemand anders en maak een aantrekkelijke nepadvertentie aan met te mooie woorden. Zo werkt een fraudeur! Leer de nieuwste tactieken en werkwijzen van fraudeurs kennen.

Zin
Vol inspiratie
De nieuwe agenda’s & kalenders zijn nú verkrijgbaar

Ben je nog op zoek naar een agenda of kalender voor 2023? Met de nieuwe agenda’s en kalenders van o.a. delicious., Seasons, Roots, KIJK, Vorsten en Columbus Travel heb je het hele jaar plezier. Je hebt overzicht over al je afspraken én wordt iedere dag opnieuw geïnspireerd. Wees er snel bij, want OP=OP! Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden