ELF Voetbal nieuwsbrief van 04-03-2020
Zo verliep de laatste editie van FC Utrecht - Ajax in de KNVB Beker

Ajax brengt woensdagavond in de halve finales van de KNVB Beker een bezoekje aan FC Utrecht. In De Galgenwaard staat een ticket voor de eindstrijd op het spel. De laatste keer dat de Amsterdammers in het bekertoernooi speelden in Utrecht, kenden de manschappen van Frank de Boer een gemakkelijke avond.  


Lees verder
Nations League-tegenstanders Oranje onder de loep: Italië

De poules van de tweede editie van de Nations League zijn bekend. Het Nederlands elftal wist de groepen des doods te ontlopen, maar treft alsnog drie geduchte tegenstanders. ELF Voetbal neemt de drie groepsgenoten onder de loep, te beginnen met Italië. 

Lees verder
Nations League-tegenstanders Oranje onder de loep: Polen

De poules van de tweede editie van de Nations League zijn bekend. Het Nederlands elftal wist de groepen des doods te ontlopen, maar treft alsnog drie geduchte tegenstanders. ELF Voetbal neemt de drie groepsgenoten onder de loep. In dit tweede deel komt Polen aan bod.  

Lees verder
Deze teams liggen op promotiekoers in de top 4 landen van Europa

Terwijl door heel Europa bekerduels afgewerkt worden, maakt ELF Voetbal de balans op in de competities. Welke ploegen liggen in Engeland, Spanje, Duitsland en Italië op promotiekoers?

Lees verder
Deze Europese teams haalden in de afgelopen twintig jaar een bekerfinale als club uit een lagere divisie

NAC Breda kan één van de grootste bekerstunts uit de geschiedenis van het Nederlandse voetbal voltooien. Slechts acht keer haalde een club uit de Eerste Divisie de finale van de KNVB Beker. Sterker nog, in de afgelopen twintig jaar haalde geen enkele Eerste Divisie-club meer de eindstrijd. Het lukte in de afgelopen twintig jaar echter wel enkele buitenlandse clubs uit lagere divisies om de finale te bereiken.

Lees verder
Copa del Rey; op weg naar een bijzondere Derby van Baskenland in de finale

Voor de eerste keer sinds seizoen 2005/06 ontbreken de Spaanse topclubs in de halve finales van de Copa del Rey. FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Valencia CF en Sevilla werden namelijk al uit het bekertoernooi geknikkerd. Het lijkt erop dat we dit keer een Derby van Baskenland krijgen in de eindstrijd.

Lees verder
Coppa Italia; verrassende finalisten of toch weer de bekende grootmachten?

Deze week worden in de strijd om de Coppa Italia twee topwedstrijden afgewerkt. Terwijl het coronavirus het Italiaanse voetbal stevig in zijn greep heeft, strijden Juventus, AC Milan, Napoli en Internazionale om twee tickets voor de finale. 

Lees verder
De wedstrijden die jou een mooie werkweek bezorgen

Super Sunday was ook echt een Super Sunday. Niet altijd even goed, maar zowel PSV-Feyenoord als Ajax-AZ was het aanzien meer dan waard. De focus kan inmiddels richting de werkweek, waar ook weer een aantal mooie potjes op het programma staat. Te beginnen vanavond in Engeland en Duitsland. 

Lees verder
Voor wie wordt het EK een race tegen de klok?

Eden Hazard kent een dramatisch eerste seizoen bij Real Madrid en afgelopen week heeft hij wederom moeten afhaken met een blessure. De Belg dreigt zelfs het Europees kampioenschap te missen. Daar is hij niet de enige in. Voor wie wordt het een race tegen de klok om komende zomer deel te nemen aan het toernooi?

Lees verder
Bayer Leverkusen - Wolfsburg VfL04-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - Norwich City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Everton FC - Leicester City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
Manchester City - Liverpool FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Crystal Palace - Burnley FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen