ELF Voetbal nieuwsbrief van 18-11-2019
Zo verliepen de laatste vier EK's waar Oranje van de partij was

Het Nederlands elftal wist zich zaterdagavond te plaatsen voor het EK van aanstaande zomer. Na het gemiste EK van 2016 en WK van 2018 zal Oranje dit keer wel van de partij zijn. Sinds 2000 deed ons land vier keer mee aan een Europees kampioenschap voetbal. Dat ging met wisselend succes.


Lees verder
Nederland naar het EK: de cruciale momenten van de kwalificatie in beeld

Het Nederlands Elftal heeft zich zaterdag officieel geplaatst voor het EK van 2020. Ter ere van dat heugelijke feit blikken wij in beeld terug op de belangrijkste momenten van de kwalificatiereeks. Van de magistrale tweede helft in Duitsland tot de een miraculeuze ontspanning tegen de Noord-Ieren.

Lees verder
Deze landen zijn nog in de race voor hun eerste EK-deelname ooit

Finland heeft zich via de EK-kwalificatie geplaatst voor een eindtoernooi in de voetbalhistorie van het land. In de zomer van 2020 gaan we dus voor de eerste keer de Finnen op een EK in actie zien. Er zijn echter nog meerdere landen die kans maken op de eerste EK-deelname uit de historie van het land. Het play-off systeem van de Nations League gaat namelijk nog minstens één EK-debutant opleveren, maar met een beetje geluk hebben we naast Finland zelfs drie nieuwe debutanten op het EK.

Lees verder
'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'

De afgelopen weken zijn diverse internationale scouts gesignaleerd rondom de velden van ADO Den Haag. Een van hun doelwitten is Yunus Emre Ates, het nog maar zestienjarige leeftijd dat regelmatig met de Onder 19 meespeelt.

Lees verder
Fabregas maakte een megastap als winnaar Gouden Schoen - volgt Hansen zijn voorbeeld?

Cesc Fabregas voetbalde voor onder meer Arsenal, FC Barcelona en Chelsea voordat hij in rustiger vaarwater terechtkwam bij AS Monaco. Hij speelde al 110 interlands. De Spanjaard bouwde een grote internationale carrière op, vlak nadat hij topscorer op het WK onder 17 was geworden.

Lees verder
Even voorstellen: Ajax-target Reinier

Er wordt van alle kanten aan Flamengo-middenvelder Reinier getrokken. De aanvallend ingestelde middenvelder stond al in de belangstelling van Everton, FC Barcelona, Internazionale en PSG, maar kan nu ook van Amsterdamse interesse genieten. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft het zeventienjarige talent zich in de kijker van Marc Overmars gespeeld.

Lees verder
Deze spannende interlands helpen je door het begin van je werkweek

Het clubvoetbal ligt stil en de voetballiefhebber moet morgen weer aan het werk. Wat dat betreft is het een zware week voor de gemiddelde voetbalfan. Maar toch valt er in het begin van je werkweek nog genoeg te genieten. Maandag en dinsdag worden er namelijk een paar spannende interlands gespeeld.

Lees verder
Nederland plaatst zich voor EK: Dit moet je weten over de loting van 1 december

Nederland heeft zich weer geplaatst voor het Europees Kampioenschap. Na het 0-0 gelijkspel tegen Noord-Ierland is Oranje verzekerd van de eerste EK-deelname sinds 2012. De ploeg van Ronald Koeman moest zaterdagavond echter wel zijn eerste plaats in de poule afstaan aan Duitsland. Wat zijn de gevolgen hiervan?

Lees verder
Samenvatting Noord Ierland - Oranje (0-0)

Het Nederlands Elftal heeft zich weten te plaatsen voor het Europees kampioenschap. De ploeg van Ronald Koeman pakte zaterdag een waardevol punt in Noord-Ierland en kan daardoor het EK van 2020 niet meer mislopen. Bekijk de samenvatting van Noord Ierland - Nederland hieronder.

Lees verder
FC Schalke 04 - Eintracht Frankfurt14-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
FC Koln - Bayer Leverkusen14-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Borussia Dortmund - RB Leipzig14-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
 
Chelsea - AFC Bournemouth14-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Arsenal FC - Manchester City14-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com