ELF Voetbal nieuwsbrief van 12-02-2020
Zo verliepen de vier eerdere bekeredities tussen Vitesse en Ajax

Vitesse en Ajax treffen elkaar woensdagavond (20:45u) in de kwartfinales van de KNVB Beker. Het is zeker niet de eerste keer dat de Arnhemmers en de Amsterdammers tegen elkaar spelen in het bekertoernooi. In het verleden gebeurde dat namelijk al vier keer.


Lees verder
De grote ELF Voetbal Carnavalscheck: Limburg!

We hebben zonet al gekeken hoe het de clubs in Noord-Brabant doorgaans vergaat tijdens carnaval. Over het algemeen best goed, met TOP Oss als verrassende uitschieter naar boven. Nu tijd om te kijken hoe hun collega’s in Limburg het er vanaf brengen. Spoiler: Lang niet zo goed. Betekent dit dat Limburgers beter, of in elk geval aandachtiger carnaval vieren? Wie zal het zeggen…

Lees verder
De grote ELF Voetbal Carnavalscheck: Noord-Brabant!

Het is bijna carnaval. Vooral in Norord-Brabant en Limburg zorgt dat ervoor dat veel mensen bijna alles vergeten. Bijna alles, ja: het voetbal gaat tenslotte gewoon door. Vaak wordt beweerd dat de aanwezigheid van Prins Carnaval een invloed heeft op de resultaten. We namen de uitslagen uit het carnavalsweekend per club sinds 2001 onder de loep en beginnen met die uit Noord-Brabant! We gaan uit van de wedstrijden in carnavalsweekend, of de eerste daarvoor!

Lees verder
eDivisie helden strijden om Nederlandse titel FIFA 20

Aanstaande zaterdag zijn de eDivisie Finals! Wil je erbij zijn? Koop dan je kaartje op eDivisie.nl/finals met de kortingscode EDIVELFPANNA voor 20% korting

Lees verder
Exit Klinsmann: Welke trainers hielden het ook niet lang vol?

Jürgen Klinsmann moest het superproject van Hertha BSC als trainer in goede banen gaan leiden. In de Duitse hoofdstad stond eindelijk een investeerder op die in Berlijn een Duitse topclub wil doen verrijzen. Klinsmann zou die onder de hoede moeten nemen, maar daar komt weinig van terecht. Dinsdagmorgen maakte hij bekend de taak neer te leggen. Welke trainers vertrokken ook snel?

Lees verder
Met deze 7 doelmannen concurreert Bizot om de titel van minst gepasseerde doelman in Europa

Marco Bizot heeft een signaal afgegeven richting AZ. De doelman opereert voor een langer verblijf in Alkmaar nadat hij dinsdagavond zijn contract bij de club verlengde. Als minst gepasseerde doelman van de Eredivisie is Bizot bezig aan een uitstekend seizoen, maar hoe goed doet hij het ten opzichte van andere Europese doelmannen.

Lees verder
Deze speciale Eredivisie-tenues kwamen in de afgelopen jaren voorbij

RKC Waalwijk zal tijdens carnaval niet het gebruikelijke blauw-geel gaan spelen. De drager van de rode lantaarn in de Eredivisie heeft namelijk een speciaal tenue ontworpen: het carnavalstenue. 

Lees verder
Deze bekende namen staan op het verlanglijstje van Arsenal

Mikel Arteta lijkt komende zomer een flinke slag te willen slaan op de transfermarkt. De manager van Arsenal houdt rekening met het vertrek van enkele sterkhouders. Daarom heeft de Spanjaard al een flinke verlanglijst opgesteld. 

Lees verder
Waarom de Copa del Rey dit seizoen een verrassende winnaar krijgt

Deze week staat het Spaanse voetbal in het teken van de halve finales van de Copa del Rey. Een ding weten we voorafgaand aan deze wedstrijden in ieder geval zeker. Dit seizoen gaat er geen topclub uit Madrid, Barcelona, Sevilla of Valencia met de beker vandoor.  

Lees verder
Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt07-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Werder Bremen07-03-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - Hoffenheim 189907-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayern München - Augsburg FC07-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - West Ham United07-03-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL