Loading...

Zo verover je jouw valentijn: verstuur een e-card

By Eo.nl received 2 years ago

Categories: Television Media
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years
  • Html
  • Text
Valentijn in de Bijbel
Bekijk deze e-mail in je browser

Ds. Arie van der Veer: "Wie is God?"

"Wie worstelt er niet met deze vraag? Ik in ieder geval nog altijd. Ik preek nog steeds, schrijf boeken en praat met andere mensen over God. En toch blijft die vraag: Wie is Hij, de Schepper van hemel en aarde?"
Lees meer

Yvonne verloor haar broer door zelfdoding

In januari 2010 verloor Yvonne van den Heuvel haar oudste broer en soulmate René. Gekweld door een rampzalige depressie kon René niet meer verder en stapte uit het leven. Yvonne ontdekte een weg in dit verdriet.
Lees dit heftige verhaal

Prachtige beelden: Planet Earth

Kijk en luister. Laat je imponeren door de natuur, liefdevol door God gemaakt. De worship song is afkomstig van Bethel: "You don't miss a thing".
Ik wil dit zien

4 dingen die je kunt leren van twijfelende Thomas

In Jezus’ tijd op aarde spelen er twaalf mannen een belangrijke rol in zijn leven. Zij leerden veel van hem, en op onze beurt kunnen wij weer wat van deze mannen leren, bijvoorbeeld over twijfel.
Ga naar de 40dagentijd

Verras je geliefde!

Het is bijna Valentijn. Een goed moment om eens in de Bijbel te duiken. Daar is namelijk veel te vinden over liefde, relaties en vriendschap. Kijk zelf en stuur een gratis e-kaart naar je (toekomstige) liefje.
Stuur een e-card

Mis het niet

Lees alles over het nieuwe EO-progamma "Hallo, ik heb kanker" waarin tieners vertellen over hoe zij omgaan met deze nare ziekte. Ook bestel je op deze pagina kaarten voor de Nederland Zingt Dag.
Ik wil meer weten
    
Uitschrijven voor de nieuwsbrief    |    Doorsturen naar vriend             

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019