Partij van de Arbeid

Beste partijgenoot,

Welke kant gaat het op met Nederland? Dat staat er op het spel bij de komende verkiezingen. Voor de PvdA is het duidelijk: wij kiezen voor een sociaal Nederland voor iedereen. Het is de hoogste tijd om de macht van rechts te doorbreken en te zorgen dat links de grootste wordt. En dat kan, wij kunnen deze verkiezingen winnen en de toekomst van ons land bepalen.

Maar dat gaat niet vanzelf, daarvoor moeten we zichtbaar zijn door heel Nederland. In de bushokjes, op de treinstations en in de regionale kranten kunnen wij zoveel mogelijk mensen laten zien waarom zij op de PvdA moeten stemmen.

Al die advertenties kosten veel geld. Daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig. Al met een kleine bijdrage maak je het verschil. 

DONEER NU!

Dit weekend zagen duizenden van ons elkaar in Den Bosch, waar PvdA en GroenLinks samen de campagne aftrapten. Attje Kuiken had daar een duidelijke boodschap: wij gaan Nederland socialer en groener maken. Bekijk hier het hoogtepunt van haar speech.

Meer dan 5500(!) leden hebben de afgelopen tijd al bijgedragen door tijdelijk hun contributie te verhogen. Daar zijn we jullie ontzettend dankbaar voor. Want straks tijdens de campagne kan de kiezer niet meer om ons heen. Doneer ook en vergroot onze impact nog meer!

Nieuwsgierig naar wat je verder kan doen? Of je nu veel of weinig tijd hebt, we kunnen jouw hulp goed gebruiken. Meld je hier aan als jij wil deelnemen aan de campagne.

Alvast enorm bedankt voor je bijdrage.

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van deze nieuwsbrief. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: klik dan op onderstaande link E-mailvoorkeuren.