Heb jij de glasvleugelpijlstaart al gespot? | Nieuw: Roots Vogelsafari's | Mooie mezen
DOE-BOEK INSECTEN

DOE-BOEK INSECTEN

Ga samen met je (klein)kind op ontdekking in de wondere wereld van insecten >>
Roots
Nieuwe podcast Notenkrakers
HOUTDUIF ZINGT: 'BOE BOE, DOET DE KOE'

Je houdt van hem, of je haat hem: de houtduif. Hoe je de hese zang van de houtduif herkent, hoor je in de nieuwste podcast van Notenkrakers. Verder: in Delft zit een zeldzame dwergooruil en Roots-redacteur Paul Böhre heeft in zijn auto hard zitten juichen nadat hij een roze spreeuw had gezien.
Foto: J. W. A. Wijk

Roots
Nu te zien
DE GLASVLEUGELPIJLSTAART

Is het een hommel? Een wolzwever? Nee, het is de glasvleugelpijlstaart. Deze bijzondere nachtvlinder met felle kleuren en deels doorzichtige vleugels vliegt nu rond. Heb jij hem al gezien?
Foto: Rachel van der Zwaan

Roots
Wat een vraag!
HOEVEEL EIEREN LEGT DE RINGSLANG?

Stel je leukste natuurvraag aan Roots, dan zoeken wij het voor je uit. Deze bijvoorbeeld: hoeveel eieren kan een ringslang leggen? Paul Böhre, Roots-redacteur en samensteller van de rubriek Wat een vraag!, geeft antwoord.
Foto: Martijn Nugteren

Roots
Natuurwandeltip
WANDELEN OP DE VELUWERAND

Landgoed Tongeren, randje Veluwe, natte graslanden vol bloemen, zandpaden en heide: deze zomerse natuurwandeling is een van de favorieten van Roots-wandelredacteur Daniël Mulder. De gps-track kun je gratis downloaden.
Foto: Theo Bosboom

Roots
10X IN BEELD
MOOIE MEESJES

Voor de wedstrijd Foto van de Maand (maand mei, thema 'mezen') kwamen weer prachtige foto’s binnen! De winnaars publiceren we in de Roots van juli/augustus, die verschijnt op 23 juni. Maar natuurlijk is er nog veel meer moois ingestuurd. Fotografie-redacteur René Alblas selecteerde 10 beelden die nét buiten de prijzen vielen.
Foto:  Rob Groosjohan

Roots
Ga je ook mee?
ROOTS VOGELSAFARI'S 2021

Zin in vogels kijken? In september en oktober staan er weer nieuwe avontuurlijke Roots Vogelsafari’s 2021 gepland op Texel en Vlieland. Voor beginners en gevorderden. Een van de gidsen is Roots-redacteur Paul Böhre.
Foto: iStock

Roots
VOOR MANNEN

MAN.FOOD is een luxe & exclusieve uitgave van de makers van delicious. Boordevol recepten, how to’s, facts & figures en meer waar mannen blij van worden. Van fine dining tot BBQ, van stoer vega tot all the way met bacon, van kuilkoken tot sushi. Incl. gratis verzending & gratis BBQ-masterclass t.w.v. € 9,95!

MAN.FOOD (€ 12,50) is nu te koop bij alle supermarkten, tijdschriftenwinkels én in de delicious. webshop (zonder verzendkosten)!

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden