Nieuwsbrief van 22-5-18 6:14:00
Online bekijken

Kom mee naar buiten, allemaal...

Verleng het buitenseizoen

Het is volop lente en de zomer laat ook niet lang meer op zich wachten. Naarmate de dagen warmer worden, verplaatst het leven zich vaak naar buiten. Of het nu een tuinfeest is of een gezellige barbecue met familie of vrienden - het terras is meestal het kloppend hart van zo’n gelegenheid. Bescherming tegen regen en wind: een overkapping maakt gebruik van het terras bij elk weertype mogelijk.

Pak slijtage van vloerbedekking bij de bron aan

Takjes, zand en kiezeltjes zijn de belangrijkste oorzaken voor krassen, deukjes en algemene slijtage aan vloeren. De beste manier om deze ongemakken te voorkomen is ervoor zorgen dat vuil niet eens binnen in het pand terecht komt. De oplossing is simpel, het vuil dient buiten al van de voetzolen af te worden geborsteld. De ideale oplossing om dit te bereiken zijn de emco entreematten speciaal voor buiten, toe te passen in nagenoeg ieder project.

Uw buitenruimte veilig indelen of afschermen met Troax gaaswanden

Denkt u aan het afschermen van noodtrappen die zich buiten het gebouw bevinden, het aanbrengen van fietsenstallingen of afvalbergingen, het indelen van parkeerplaatsen of garages, afscherming rond technieken (zoals trafo’s, airco’s, warmtepompen) en het creëren van bergruimte rond bijv. containers. In vele situaties is een afscherming gewenst.

Nieuw: terrasoverkapping SDL Acubis van Solarlux

De nieuwste ontwikkeling op gebied van terrasoverkappingen van Solarlux scoort hoog voor wat betreft design en functionaliteit en is de ideale keuze voor moderne architectuur. Slanke profielen en maximale transparantie: de nieuwe SDL Acubis met plat dak is een verdere uitbreiding van het productportfolio van Solarlux voor het overkappen van het terras.

 

Vind meer informatie over Buitenruimte op onze themapagina

Speelpleinen worden steeds leuker met de producten van RhinoSystems

Met verschillende artikelen maakt u een speelplein compleet en speelklaar. De kleurige objecten maken meteen duidelijk wat de functie van het plein is en nodigen uit tot spelen en plezier maken. RhinoSystems levert onder meer minigoals, gevelvitrinekasten, kleurpotloodspeeltoestellen en speelpleinborden.

Keramische tegels voor dakterrassen

Keramische tegels zijn er in vele formaten, kleuren en motieven. Ze zijn gemaakt van samengeperste kleilagen die op hoge temperaturen gebakken worden. Met een herkomst uit Italië behoren keramische tegels van Zoontjens tot de topklasse en kan Zoontjens de kwaliteit garanderen. Ook voor dakterrassen zijn keramische tegels geschikt. Waarom? De uitleg vindt u hier.

ACO Urban Design maakt ieder project uniek!

De laatste jaren heeft de toepassing speciale design lijnafwatering een hoge vlucht genomen. Waar traditionele roostergoten niet altijd aansluiten bij de beoogde uitstraling van een project, krijgt de architect een mooie tool in handen om door met special design goten een project een duidelijke signatuur mee te geven. De praktische must van afwatering verandert daarmee in Urban Design en draagt bij aan de eigen identiteit van een project.

Optimale bescherming tegen geluidsoverlast, met minimale bouwruimte

Heras breidt haar assortiment uit met een geluidsisolerend en -absorberend hekwerk. Deze Noise reducer beschermt optimaal tegen geluidsoverlast en neemt bovendien minimale bouwruimte in beslag. Met het nieuwe type hekwerk biedt Heras – Europees marktleider in perimeter protection – een ideale oplossing voor drukbevolkte gebieden waarin perimeter protection en het voorkomen van geluidsoverlast hand in hand gaan.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.