cashcowdaily
  Zoek kansen AEX/AMX bij de herstelkandidaten
De Top-15 AEX/AMX op dagbasis geeft aan dat de kansen vooral liggen bij de herstelkandidaten: aandelen die onder zware druk hebben gestaan.
cashcowreadmore.jpg
 
Beangstigend plaatje Nasdaq
De Amerikaanse markten zullen vandaag lager openen. In de premarket staat de S&P -0,22%, de Nasdaq -0,15% en de Dow Jones -0,27%. In Europa doet de DAX het beduidend beter.
cashcowreadmore.jpg
Dow Jones: Matige kansen en geringe risico’s
Uit een scan van de Dow Jones blijkt dat in sommige gevallen de potentie dan gering mag zijn, maar daar staat tegenover dat de risico’s evenmin hoog zijn.
cashcowreadmore.jpg
‘ECB verlengt koopprogramma tot in 2018’
De Europese Centrale Bank (ECB) blijft nog een tijd vaag communiceren, verwacht Franck Dixmier, hoofd vastrentende waarden bij Allianz Global Investors (AllianzGI).
cashcowreadmore.jpg
Hugo Machin (Schroders): ‘Groei online zet door’
De groei van e-commerce heeft ingrijpende gevolgen voor de detailhandel. Online-verkopen zijn wereldwijd jaarlijks met 25% gegroeid en de afgelopen jaren en die trend lijkt aan te houden.
cashcowreadmore.jpg
Azië kan niet overtuigen
De aandelenmarkten in Azië kunnen vandaag niet overtuigen. Economische meevallers uit China kunnen worden weggestreept door een tegenvaller uit Japan.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
"Dat e-commerce een gigantische business is die nog steeds groeit, laat Amazon ons keer op keer duidelijk zien. Ook in Japan groeit de e-commerce markt maar de Japanners verkiezen Rakuten boven Amazon. Rakuten kan in grote lijnen vergeleken worden met Amazon. " - Martine Hafkamp, algemeen directeur Fintessa Vermogensbeheer