img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Vakantiebieb!

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juni voor de jeugd en 1 juli komen hier e-books voor volwassenen bij. Op 31 augustus sluit de VakantieBieb weer.
img
Lees verder
img

Spannende Boekenweken

Juni staat tot en met de 25e in het teken van de Spannende Boekenweken. Van een expositie met tien foto’s van de boeken van Dean Meyer tot en met een spannende date met een boek! Kom onze ingepakte boeken bekijken en laat je verrassen.
img
Lees verder
img

Zomerprogrammering

Beleef de leukste zomer sinds jaren met voorleesfeestjes, bordspellen, wetenschappelijke proefjes en theaterlessen. Houd de website van de nieuwe bibliotheek in de gaten voor meer informatie!
img
Lees verder

Jaarverslag

Het jaar 2016 stond in het teken van hoogtepunten zoals lasergamen tussen de boekenkasten, de lanceringen van Voorleesexpress en blogsite Biblyo en de 5-miljoenste bezoeker. Lees ons volledige jaarverslag online.
Lees verder
img

eSports event

Zaterdag 10 juni: een hele dag alleen maar toffe game-wedstrijden in de bibliotheek: FIFA 17, Rocket League en Formule 1. Game-liefhebbers: haal de hele dag je hart op met meerdere gametoernooien waarvoor je je ter plekke in kunt schrijven.
Lees verder
img

Digitale helpdesk

Wist je dat je iedere week bij onze digitale helpdesk terecht kunt? Je kunt hier allerhande vragen stellen over: het aanvragen van een digiD, hoe je met Microsoft Word of Excel om moet gaan, het inruilen van kortingsbonnen op internet, het aanmaken van een G-mailaccount, problemen met e-mailen, omgaan met social media en meer.
Lees verder
img

Film: The Other Side of Hope

Op 9, 13 en 14 juni draait de nieuwe film van Aki Kaurismäki in ons filmhuis: The Other Side of Hope. Opnieuw brengt hij ons een actueel verhaal over hoop en menselijkheid op zijn eigen onovertroffen en humoristische wijze.
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden