Lachyoga en creatieve Maakplaatsprogramma's

OBA Algemeen logo Webversie
 
Het is nog steeds zomer in de OBA
Je kunt nog steeds naar de OBA komen voor de leukste zomervakantie in Amsterdam. Kinderen kunnen gratis ontwerpen en toffe dingen maken in de Maakplaatsen. En je kunt luisteren naar verhalen, avonturen beleven, nieuwe werelden ontdekken, genieten van theater en lekker lang lezen. Je bent van harte welkom bij de OBA.
 
 
Doe mee met Lachyoga 6+
Lachyoga is een vorm van yoga waarmee je positieve gevoelens kunt opwekken en vasthouden. Samen doen we oefeningen die ons aan het lachen maken en dan ben je de rest van de dag het zonnetje in huis! Lachyoga wordt georganiseerd in verschillende OBA-vestigingen.
Gratis tas bij jeugdlidmaatschap
Voor alle kinderen die nog niet lid zijn van de OBA: word deze zomer lid en ontvang een knalrode OBA-rugzak cadeau. Die je meteen kunt vullen met bibliotheekboeken. Wist je dat het OBA-lidmaatschap tot 19 jaar helemaal gratis is? Dus waarom zou je het niet doen?
 
 
Dieren schilderen 7+
Kinderboekenmaker Aby Hartog maakt in het jeugdtheater een muurschildering met boekenwurmen en andere lezende dieren. Kinderen mogen ook meedoen. In deze workshop leer je hoe je makkelijk dieren kunt tekenen. Op 31 augustus is de onthulling. Kom je ook?
Maakplaats - sieradenlab
Op 27, 28 en 29 augustus is de Maakplaats in de Staatsliedenbuurt een ware smederij en kun je verschillende technieken en materialen ontdekken om je eigen sieraden te maken. Van tin gieten tot werken met de lasersnijder. Doe mee en ontdek het geheim van de smid!
 
 
Meer te ontdekken
Wist je dat je je ook kunt aanmelden voor onze andere nieuwsbrieven? Bijvoorbeeld een nieuwsbrief vol boekenlijstjes met titels die je niet wilt missen. Of een nieuwsbrief met de leukste activiteiten in je mailbox. Benieuwd? Bekijk de verschillende opties hieronder en meld je aan.
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen