Bekijk dit bericht in je browser
 
Zomerse activiteiten in de provinciale domeinen

Wie deze zomer in Oost-Vlaanderen vertoeft, hoeft nooit ver te lopen voor een gevarieerd aanbod aan ontspanning voor de hele familie. Vanaf 1 juli zijn zowat alle attracties en activiteiten van de Oost-Vlaamse provinciale domeinen opnieuw toegankelijk. Je neemt voor je vertrek best wel eerst een kijkje op de website of sociale media van het domein. Voor sommige activiteiten is reserveren immers verplicht of gelden er specifieke coronamaatregelen.
 
Zomer van de Korte Keten

Lokaal is het nieuwe normaal in 2020. We ontdekken met zijn allen meer en meer lokale producten. Kopen bij de lokale boer en producent heeft tal van voordelen: kwaliteitsvolle producten tegen een eerlijke prijs en bovendien kraakvers! Koop lokaal en steun lokale producenten, kies voor Lekker Oost-Vlaams of ga op zoek naar een leuk uitstapje of een leuke route.
 
Een zomer vol Schatten van Vlieg

Met Schatten van Vlieg kan je in de zomer leuke avonturen beleven! Dit jaar is het thema geluid. Vind je de schatkist? Dan krijg je een geluidsboekje boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen. Je kan schatten jagen in Het Leen, Bastion VIII en de Kaaihoeve, op de Erfgoedsite Ename, in Mola Molencentrum en de Zwalmmolen.
 
Het bestuur

Provincieraad
Volgende zitting: woensdag 2 september 2020 om 14 uur.
Je kan de zittingen live volgen via streaming video. Ongeveer een week voor de zitting kan je de agenda raadplegen.

Deputatie
 
UiT in Oost-Vlaanderen

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Gouvernementstraat 1 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65
Bevoegde beleidsverantwoordelijke: gedeputeerde Kurt Moens