Zomer in Twente!
 
Niet goed leesbaar? Klik hier.
Ziet u uzelf al zitten...?
Reserveer nu
Ieleu wolt een dag vot? ('' U wilt er even tussenuit?'')
Kom dan naar de Holtweijde
.

Het is lekker warm en zonnig in Twente; er wordt volop gras gesneden door de boeren, zodat het vee deze winter weer genoeg te eten heeft. De voedermais heeft de laatste weken ook een flinke hoeveelheid regenwater gekregen en als deze afwisseling stand houdt, dan kunnen de boeren niet klagen dit jaar. De Holtweijde is weer fijn op gang gekomen na de onverwachte, verplichte zes weken sluiting. Het is goed om te zien dat veel van onze vaste gasten ons al weer hebben gevonden, zodra dat weer mogelijk was. Ook deze zomer zijn we er graag voor u. Lekker een paar dagen genieten van de rust, de mooie omgeving en wellicht een uitstapje naar Münster in Duitsland?

Maar ook als u even helemaal niets wilt, dan hebben wij de expertise in huis om ook dat optimaal te ondersteunen. Ons zeer gewaardeerde team van medewerkers verstaat als geen ander de kunst u gastvrij te ontvangen en het u helemaal naar de zin te maken tijdens uw verblijf. Veel mensen weten dat en kennen het Holtweijde gevoel uit ervaring, dus we verwachten een drukke en gezellige zomer. Als u er ook bij wilt zijn, maak dan gebruik van ons aanbod voor de zomermaanden. Twee overnachtingen in een luxe suite vanaf € 239,00 per persoon.
Reserveer nu
Inhoud van het arrangement:
Ontvangst met koffie of thee met echte Twentse krentenwegge
Twee overnachtingen in één van onze ruime suites
Een verrassend uitgebreid ontbijtbuffet
Eerste avond een 4-gangen diner in ons Bib Gourmand restaurant
Tweede avond een 3-gangen diner in ons Bib Gourmand restaurant
Gebruik van pitch- and putting greens, drivingrange,
      20-meter binnenzwembad, tennisbanen
Zachte badjassen en slofjes op uw suite

Speciaal voor u als trouwe gast bieden wij u 15% korting op alle mogelijke wellnessbehandelingen in ons Health & Wellness Center. Voor het reserveren van een wellness behandeling kunt u contact opnemen met onze receptie.
 
Deze aanbieding is al te reserveren voor € 239,00 per persoon
in onze luxe Junior- of Landhuis Suite!
Reserveer nu

Corona maatregelen


Natuurlijk zijn ook wij gebonden aan alle raadgevingen en protocollen van het RIVM, maar dat is inmiddels uitgebreid vastgelegd in een protocol voor uw en onze veiligheid in De Holtweijde, dus wat ons betreft bent u welkom.

Bekijk onze corona maatregelen
Kent u ons nieuwe zusterhotel al...?

Landgoed
Duin & Kruidberg

Genieten in het voormalig grootste woonhuis van Nederland!

Op steenworp afstand van Haarlem en de kust, midden in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland bevindt zich ons nieuwste zusje. Sinds 23 december jongstleden is Landgoed Duin & Kruidberg deel van onze ''familie''.
 
Stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan, een goed gevulde picknicktas voor onderweg en maak een mooie route door het Nationaal Park. Bij terugkomst op het Landgoed genieten in de Engelse Landhuistuin en vervolgens culinair verrast te worden. U kunt daarna niets anders dan neerstrijken in een van de comfortabele hotelkamers.

Lees meer

Met hartelijke groet,
mede namens alle medewerkers van
Landgoed de Holtweijde,
 
 
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen

Twitter
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2020 Landgoed de Holtweijde, Alle rechten voorberhouden
U krijgt deze mail omdat u onlangs een bezoek heeft gebracht aan ons landgoed.
Ons adres:
Landgoed de Holtweijde Spiekweg 7 Lattrop, OV 7635 LP Netherlands

Afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp