Nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk online versie.

logo
Nieuwsbrief Camping en Driesch
head
   
 
Titel_links
 
Streekproductenmarkt Valkenburg
 
 
 
220x200 Tot 25 september zal elke ZATERDAG en ZONDAG in het Valkenburgse centrum een streekproductenmarkt worden gehouden.
Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u een diversiteit aan locale en regionale producten proeven en kopen.
Toegang is GRATIS!
 
   Online boeken
   
 
Titel_links
 
Heuvelland Wandel 4-Daagse
 
 
 
De Heuvelland4daagse is een wandel4daagse met als doel wandelaars te laten genieten van de natuur, bezienswaardigheden en cultuur in Zuid-Limburg.

De wandelingen gaan door het heuvelachtige Limburgse landschap rond Valkenburg aan de Geul. U kunt kiezen uit vijf afstanden: 7-14-21-28 en 42 kilometer.
 220x200
 
lees meer Online boeken 
   
 
Titel_links
 
Ironman Maastricht
 
 
 
 Nieuw in de triatlonwereld? Geen probleem, wij hebben de oplossing! Met de IRONMAN 4:18:4 (sprintafstand) proef jij aan de triatlonsport en ervaar je hoe geweldig een IRONMAN kan zijn.

De wedstrijd bestaat uit 400 meter zwemmen, 18 km fietsen en 4 kilometer hardlopen.

Geen deelnemer?
Toeschouwers zijn ook van harte welkom!

 
 
 lees meer Online boeken
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw e-mail adres voorkomt in ons adressenbestand of omdat u zich heeft aangemeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief van Camping Den Driesch. Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen of als u uw e-mail adres wilt wijzigen.

Antwoorden op deze e-mail is niet mogelijk. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Bezoek dan onze website hier of neem contact met ons op via info@campingdendriesch.nl.

Aanmelden | Doorsturen | Gegevens wijzigen | Afmelden