Zomer: muziek... en lezen natuurlijk!

3 years ago


Text only:

Nieuwsbrief van Bibliotheek Kennemerwaard
augustus 2015
Bekijk hier de online versie.
De vakantie is nog lang niet afgelopen. En er is nog zoveel te doen! Veel evenementen in het hele land, waaronder SAIL, Lowlands en de Deventer Boekenmarkt, maar ook de voorbereiding op het nieuwe theaterseizoen. Wat u ook kiest, voor informatie en inspiratie kunt u in de bibliotheek terecht.
Wij verwelkomen u graag!

Open Huis bibliotheek in wijkcentrum Overdie

Op vrijdag 28 augustus wordt het verbouwde en vernieuwde wijkcentrum Overdie officieel geopend.
Het hele weekend zijn er feestelijke activiteiten in het wijkcentrum. De bibliotheek is op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Lees meer...

Jongerenprogramma Media & Design een samenwerking met Artiance

Artiance organiseert dit najaar fantastische nieuwe cursussen in Alkmaar voor jongeren. Bijvoorbeeld Gamedesign, TV maken, DJ cursus en Final Cut X. 
Bekijk alle cursussen

Bibliotheek zoekt activiteiten voor podia

Bij Bibliotheek Kennemerwaard is altijd wat te doen! Met talloze leerzame, gezellige, interessante en bijzondere evenementen verbindt de bieb allerlei mensen aan elkaar. Met groot plezier faciliteren we de meest uiteenlopende activiteiten op de podia van onze vestigingen. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar aansprekende activiteiten.
Lees meer...

Muziekweb Top 5

Popmuziek en sportstadions, ze vormen een succesvolle combinatie. De Toppers zien we jaarlijks in de Amsterdam Arena en Guus Meeuwis in het Philips Stadion. Het zijn evenementen die veel indruk maken. Want een concert in een kolos van staal en steen is zeker niet eenvoudig te organiseren. Deze Muziekweb Top 5 gaat over memorabele stadionconcerten van de afgelopen vijftig jaar.
Klik voor de Top 5 stadionconcerten

Verbouwing Bibliotheek Alkmaar De Mare

De bibliotheek in De Mare wordt verbouwd en heringericht. Goed nieuws! De bibliotheek gaat nog meer bruisen. In de nieuwe bibliotheek wordt u verrast en verleid door de aantrekkelijke presentatie van onze collectie.
De bibliotheek is gesloten van zaterdag 8 augustus tot en met zaterdag 5 september.


Meer informatie

Cashless betalen in de bibliotheek

In de meeste bibliotheken kunt u per 1 juli 2015 niet meer contant betalen. Via pin of iDeal kunt u ieder bedrag, zonder extra kosten, betalen. Dit betekent meer veiligheid voor u en voor onze medewerkers.
Lees meer...

6 kilometer boekenmarkt in Deventer

Op zondag 2 augustus staat Deventer boordevol boeken. De Deventer Boekenmarkt is met 878 kramen de grootste van Europa. Duizenden boeken variërend van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, en van kunst tot topografie. Daarnaast is er een omvangrijk randprogramma met culturele activiteiten. Een mooi begin van de nieuwe maand!
Bekijk het programma
Het nieuwe theaterseizoen
De eerste voorstellingen van het theaterseizoen gaan alweer van start. Toneel, musical, cabaret, er valt veel nieuws te beleven. Op de website van de Nederlandse theaters vindt u het complete overzicht. En voorbereiden doet u natuurlijk in de bibliotheek! Kies bijvoorbeeld De Tweeling van Tessa de Loo. Naar deze bestseller is een nieuwe musical gemaakt. Of neem eens een toneelwerk mee naar huis.
Bibliotheek Kennemerwaard • Gasthuisstraat 2 • 1811 KC Alkmaar
072 - 515 66 44 • info@bibliotheekkennemerwaard.nl
www.bibliotheekkennemerwaard.nl
U ontvangt deze e-mail op Nnewsletter@newslettercollector.com omdat u aangemeld bent bij Bibliotheek Kennemerwaard.
Klik hier
 als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.
Klik hier om door te sturen.
Klik hier om te reageren.

Bibliotheekkennemerwaard.nl

Categories: County Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018