Bekijk deze e-mail online

Lieve Vineasten,

Aankomend weekend is het zover, op de nacht van zaterdag 25 maart op zondag 26 maart gaat de klok gaat een uur vooruit. En dat betekent dat we nóg dichter bij de zomer komen, begint het al te kriebelen? Bij ons in ieder geval wel. 🤩

In deze summer special vertellen we je alles over onze Summertime Sale, onze gratis buitenspeeldagen, de eerste editie van de Vinealympics, onze meivakantiekampen én nog meer leesvoer om jou in de vakantie-sfeer te brengen. 🕶️ 🏖️

Have a happy summer! ☀️
Het Vinea-team
 


Summertime Sale! 


Misschien voelt het nog niet helemaal zo met de regenachtige dagen van afgelopen weken, maar het is toch écht bijna zomertijd. Tijd om je zomervakantie te boeken dus! Om de zomer nog lekkerder in te gaan boek je met onze Summertime Sale jouw vakantie lekker voordelig. Met de code 'SUMMTIME35' krijg je t/m 31 maart 35 euro korting op al onze zomervakanties vanaf 5 dagen of langer*. 🌴☀️

Stapelen maar!
Eerder met ons mee geweest? Gebruik dan de trouwe klanten-korting voor extra voordeel. Breng jij een vriend, vriendin, broertje of zusje voor het eerst mee? Dan krijgen jullie beide nóg meer voordeel! 🤗
 
Meer info over andere kortingen vind je hier. Daarnaast communiceren we alle acties via social media en de website. Houd onze Facebook- en Instagram-pagina dus goed in de gaten!
 
*Onze kortingen zijn niet van toepassing op opleidingen, staftrainingen en vooraf afgesproken groepsvakanties/schoolkampen.
Al onze kortingen

Buitenspeeldagen by Vinea

Een dag vol leuke spellen en activiteiten, samen met andere kinderen. Klinkt gezellig toch? Tijdens onze Buitenspeeldagen organiseren de enthousiaste reisleiders van Vinea allerlei gave activiteiten voor kids. Een beetje zoals op onze kampen, maar dan in één dag. Zo kun je heel makkelijk ontdekken of een vakantiekamp misschien iets voor je kind is. De Buitenspeeldagen worden verzorgd door onze nieuwe reisleiders in opleiding. Voorafgaand hebben zij een uitgebreide interne opleiding gehad. Nu gaan ze alles wat ze geleerd hebben in de praktijk brengen zodat ze helemaal klaar zijn voor de zomer! Uiteraard zijn alle reisleiders gescreend en in het bezit van een VOG. Meedoen met de Buitenspeeldagen is helemaal gratis!

  • Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar
  • Geheel verzorgde gratis dag vol leuke activiteiten
  • 15 april, 16 april, 10 juni en 11 juni 2023
  • Programma van 9u00 - 17u00 (zaterdag), 9u00 - 15u00 (zondag)
  • Inclusief lunch, drinken en snacks

Locatie:
In april: Scoutinglandgoed Zeewolde
In juni: Wenum-wiesel (vlakbij Apeldoorn)

Je kunt één of alle dagen komen. Wel zijn de hoofdactiviteiten op alle dagen hetzelfde, je doet dus niet steeds een heel nieuw programma.

Meld je gratis aan


Doe mee met de Vinealympics 

De Vinealympics, onze eigen Olympische Spelen! Een dag vol sport, spel, gezelligheid én de perfecte manier om kennis te maken met Vinea. In verschillende onderdelen gaan teams met elkaar de strijd aan. Met als doel het winnen van de felbegeerde Vinealympics wisselbeker. Lunch, een aansluitende borrel én een goodiebag zijn inbegrepen bij de Vinealympics. Geloof het of niet, deelname is helemaal gratis!

Onze Vinealympics zijn voor bestaande Vinea-staf en iedereen die geïnteresseerd is om reisleider te worden bij ons. De perfecte manier om er achter te komen wat Vineastisch nou precies inhoudt! Je kunt je opgeven als team, maar natuurlijk mag je ook alleen komen. Ben jij al werkzaam als staf bij Vinea en heb jij leuke vrienden die nog niet bij Vinea werken, maar waarmee jij sowieso die winst gaat behalen? Neem ze mee! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

  • Voor iedereen van 16 t/m 30 jaar
  • Geheel verzorgde gratis dag vol leuke activiteiten, zoals een stormbaan, knotshockey en een surfsimulator
  • Zaterdag 6 Mei 2023
  • Programma van 11u00 - 16u00 uur, borrel van 16u00 - 17u30
  • Inclusief lunch, drankjes tijdens de borrel en een goodiebag

Locatie:
Fort Maarsseveen
Herenweg 3
3602 AM Maarssen

Schrijf je in voor de Vinealympics


Kan je écht niet wachten tot de zomer?


Als je nou écht staat te popelen om op kamp te gaan, dan kun je bij ons kun je ook in de meivakantie terecht. Van leren zeilen in Friesland of Zeeland, tot een kamp vol actie of juist creatieve activiteiten. Dus wil je deze meivakantie echt iets leuks doen, dan is een kamp zeker een goed idee! 🙌🏻

Wees er wel snel bij want vol=vol. 
 
Bekijk alle meivakantie kampen


Leesvoer om alvast in de sfeer te komen


Misschien ken je het al, onze vakantieblog. Elke week schrijven we inspirerende verhalen en geven we handige tips & tricks voor jouw vakantie. We hebben vijf blogs voor jou op een rijtje gezet om alvast in de vakantiesfeer te komen. 

1. Vinea rondreizen voor jongeren: dit kun je verwachten
In 2023 is het aanbod Vinea reizen uitgebreid met een nieuwe categorie: rondreizen voor jongeren van 18 tot 25 jaar. In deze blog vertellen we wat je van zo’n rondreis kunt verwachten. 

2. De 10 hipste surftermen
Surfen heeft een heel eigen cultuur waar buitenstaanders en nieuwelingen nog veel van kunnen leren. Het is een opwindende en avontuurlijke sport met een heel eigen taaltje. Om jezelf helemaal onder te dompelen in de surfcultuur moet je deze 10 surftermen eigenlijk wel kennen! Lees verder.

3. Zo blijf je als ouder op de hoogte van jouw kind op kamp
Je kind los laten, wanneer die op zomerkamp gaat. Dit kan best lastig zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende manieren om als ouder op de hoogte te blijven van jouw kind tijdens een Vinea-kamp. In deze blog komen er verschillende opties aan bod en geven we tips over hoe je hier het beste mee kan omgaan.

4. De 6 meeste basic zeilknopen
Vind jij zeilen helemaal te gek en denk je erover om op zeilkamp te gaan? Dan is het superhandig als jij de 6 meest basic zeilknopen kent. Er zijn heel veel verschillende soorten knopen, maar handig is als je eerst de basics leert. Die laten we je zien in deze blog.

5. Vijf redenen om je kind op kamp te laten gaan
Je kind voor het eerst op vakantiekamp laten gaan kan best een spannende beslissing zijn. We snappen heel goed dat er van best dingen zijn waar je je zorgen over zult maken. Twijfel je om je kind op zomerkamp te laten gaan? Neem dan onze tips in je overweging mee. Lees verder.
 
Meer lezen? Hier vind je alle blogs!


Vragen? 📞


Heb jij vragen over de nieuwsbrief, onze kortingsacties of kom je er niet helemaal uit op de website? Onze klantenservice staat tijdens werkdagen van 09:00 tot 17:00 voor je klaar. Liever Whatsappen? Klik dan hier.

 



Ontariodreef 14
3565 BD Utrecht

Nederland

Wijzig voorkeuren of Afmelden.

Instagram
Facebook
YouTube
LinkedIn