View this email in your browser
Heerlijk het water op

Genieten onder zeil

Het duurt nog heel even, maar de zomervakantie staat voor de meesten van ons dan echt bijna voor de deur! Velen hebben hun vaarplannen al gemaakt en één van onze fijne schepen gereserveerd voor een heerlijke vaarvakantie op het water.

Enkele laatste gaatjes zijn nog beschikbaar in onze planning en in één overzicht hebben we die bij elkaar geplaatst. Heb je dus wél zin om te varen, maar nog géén boot geboekt?

Kijk dan snel op onze site!
 
Nu boeken in Willemstad

Flottieljes Griekenland

Onze flottieljes in Griekenland zijn ook dit jaar weer "als vanouds" mogelijk en we kijken er weer naar uit om te genieten van de Griekse gastvrijheid, de heerlijke blauwe wateren en natuurlijk het fantastische zeilen onder de zon!
Het flottielje in Lefkas zit al zo goed als vol, een enkel laatste gaatje in het begin of einde van de zomer vakantie is alles wat er nog vrij is.
In Corfu hebben we nog iets meer ruimte, dus wil je van 24 tot 31 juli of van 31 juli tot 7 augustus nog genieten van de mooie baaien rondom Paxos, de onvergetelijke zonsondergang op BBQ Beach of de gezelligheid van Parga?
Neem dan nu contact met ons op!
Offerte Griekenland aanvragen

De Noordzee kust en verder...

Wil je de koers eens verder weg uitzetten? Je horizon verbreden en andere vaardigheden leren? Of simpelweg met je gezin heerlijk genieten onder de begeleiding van een zeer ervaren schipper op een uniek zeiljacht?

Scheep dan in op een van de tochten die we deze zomer varen met "Gipsy", ons zeezeilschip. Vanaf 26 juli hebben we diverse 5 en 7 daagse tochten gepland. Exacte bestemming onbekend, maar altijd leuk en leerzaam!

Bespreek je wensen met ons team van ervaren zeilers en we plannen samen de perfecte tocht over het stromende water.
Bekijk de kalender

Vaker per seizoen varen?

Informeer dan eens naar ons interessante Buy&Charter programma! Je eigen schip altijd in tiptop conditie en vaarklaar voor eigen vaardagen, géén zorgen over onderhoud, ligplaats, verzekering en andere sores én een mooi rendement op het geïnvesteerd vermogen.
Wie wil dat nou niet!

Voor seizoen 2022 hebben we meerdere mogelijkheden in onze vloot in Willemstad, dus informeer nu als je eens meer wilt weten of onze Buy&Charter formule ook wat voor jou is!
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2021 Tip Top Sailing, All rights reserved.
U staat ingeschreven voor onze nieuwsbrieven. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen klikt u hieronder op uitschrijven/unsubscribe.

Our mailing address is:
Tip Top Sailing
Lantaarndijk 6
Willemstad, NB 4797SP
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp