Alles weten over de laatste Fiets-nieuwtjes? Lees dan deze nieuwsbrief!
Fiets
Zomeractie voor Fiets-lezers!

Ga goed verzekerd de weg op! Met de KNWU fietsverzekering ga je zorgeloos fietsen en ben je verzekerd tegen diefstal en beschadigingen opgelopen tijdens jouw trainingen, wedstrijden of Gran Fondo’s. Met de kortingscode KNWUfiets2019 krijg je ook nog eens een gratis lidmaatschap van de KNWU (t.w.v. €24) én twee edities van het KNWU Wielersport magazine (t.w.v. €15) cadeau. Bereken nu jouw premie!

Fiets
Hoe ingewikkeld is het?
Online een fiets aanschaffen

Een fiets kopen online heeft als grote voordeel dat de prijs erg goed is. Nadelig is dat je zelf wat moet sleutelen. Tevens zien niet alle fietsenmakers je graag komen met een fiets die gekocht is via het web. Hans wilde weleens weten wat je kunt verwachten als je online een fiets koopt. Voor een vriend bestelde hij bij Canyon een middenklasse racer en zette 'm in elkaar!

Fiets
30 kilometer lang afzien
Klimmen naar Val Thorens

De Tour doet aanstaande zaterdag (27 juli) de klim naar Val Thorens aan. Dat belooft spektakel te worden, want op moment van schrijven is er nog helemaal niets beslist. Edwin ging onlangs op parcoursverkenning en schreef daar een artikel over. Op onze site lees je zijn verhaal.

Fiets
Slecht nieuws
Roompot stopt met sponsoring

Slecht nieuws voor wielerploeg Roompot-Charles. Hoofdsponsor en naamgever Roompot Vakanties stopt namelijk na dit seizoen met geld pompen in de Nederlands-Belgische wielerploeg. Renners en personeel zijn vrij om op zoek te gaan naar nieuwe werkgevers.

Fiets
De fiets van de Tourwinnaar?
Bianchi Oltre XR4 van Jumbo-Visma

Of Steven Kruijswijk zondag op het hoogste treetje staat in Parijs weten we niet, maar we weten wel dat hij op de Bianche Oltre XR4 zijn meters maakt. De fiets is niet nieuw, maar daarom is het niet minder leuk om er meer over te weten te komen. Er zijn immers al drie etappes op gewonnen..

Fiets
Roadbike Holidays, wielrennen en zwemmen

Een dag lang zoveel mogelijk hoogte- en kilometers verteren en daarna een verfrissende sprong in het water. Als je er in je zomervakantie met de racer op uit trekt, heeft een verkoelend meer in de omgeving een niet te onderschatten toegevoegde waarde. Denk aan Oostenrijkse meren als de Klopeiner See, Faaker See en Fuschlsee en Italiaanse als Lago di Levico en Lago di Como. Lekker zwemwater met rondom uitgelezen fietsroutes. Naast een mooi meer hebben deze plekken nog iets gemeenschappelijk - je vindt er een hotel van Roadbike Holidays. Weet je zeker dat je goed zit, met mede-fietsers als gasten en een hotelbaas die zelf ook hartstochtelijk wielrenner is. Waar maak je nog mee dat de baas zélf met jou op pad gaat? In de hotels van Roadbike Holidays!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer