de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Openingstijden   |   Zomervakantie   |   BoekStartfestival   |   Mijn menu
 
Neem de online Bibliotheek mee op vakantie
 
Ik ga op vakantie en neem mee: een koffer vol boeken! Maar er is ook een andere oplossing! Neem de online Bibliotheek mee op vakantie! Je vindt hier e-books, luisterboeken en online tijdschriften. En voor jou als lid van de Bibliotheek is dat natuurlijk helemaal gratis! Te lezen op telefoon, tablet, e-reader, computer of laptop. Dat scheelt heel wat gewicht in je koffer!

Kijk op onze website voor zomerse leestips!
 
online Bibliotheek   S
Beestachtige Zomer
Wat een gezellige beestenbende tijdens de weken van de dierentuin- en zeedieren!

De laatste twee zomervakantieweken kun je nog langskomen voor een speurtocht over boerderijdieren. Tijdens onze voorleesfeestjes lezen we voor uit 'We hebben er een geitje bij' en gaan we knutselen.
 
Data voorleesfeestjes   S
Voorlezen + museum
 
In het kader van de tentoonstelling Wonderbaarlijke Wezens organiseren we 9 augustus nog één keer een feestelijke middag voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar.

We beginnen met voorlezen in de Bibliotheek het Eemhuis en daarna ga je met een museumdocent de tentoonstelling bij Kunsthal KAdE bekijken. We sluiten af met een kleine workshop.
 
Tickets + meer info   S
 
Aangepaste openingstijden zomervakantie
  • Eemhuis: maandag t/m vrijdag open tot 17.30 uur
  • Achterveld: alleen open tijdens bemande uren
  • Hoogland: vrijdag open tot 17.30 uur
  • Vathorst: vrijdag open tot 17.30 uur
  • Woudenberg: dinsdag en vrijdag open tot 17.00 uur
Andere openingstijden blijven hetzelfde als normaal.
 
Openingstijden   S
 
 
Beestachtige geschiedenis van de filosofie. Door Erno Eskens
Erno Eskens, filosoof en schrijver, vertelt over hoe dieren zijn afgebeeld in de loop van de geschiedenis en hoe dit samenhangt met het veranderende denken over (onze eigen) lichamelijkheid en dierlijke kant. Een avond die aansluit bij de tentoonstelling 'Wonderbaarlijke wezens' in KAdE ter gelegenheid van 75 jaar Dierenpark Amersfoort. Kosten: €5 (leden), €7,50 (niet-leden).
 
Kaartje kopen   S
 
 
180 Business Hacks. Door Roel de Graaf
Wil jij slimmer werken en betere resultaten behalen in jouw werk of organisatie? Dan is de interactieve lezing en workshop ‘180 Business Hacks’ iets voor jou! Of je nu een starter bent of al jaren ervaring hebt, deze business hacks zullen je inspireren en motiveren. Kosten: €2,50
 
Kaartje kopen   S
 
 
Kom tussen 10.00 en 13.00 uur naar het gratis BoekStartfestival voor een feestelijke dag voor baby's én hun (groot)ouders. Bezoek de voorstelling Dikkie Dik en de taart (door Joes), leer alles over voorlezen aan de allerjongsten en kom chillen op de babycamping. Natuurlijk wordt er ook voorgelezen!
 
Bekijk het programma en meld je gratis aan   S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open