Zomercursus Ábydos, zetel van Osris'

6 years ago


Text only:

Geachte heer/mevrouw, beste liefhebber van het Oude Egypte,


Traditiegetrouw organiseert Het Huis van Horus tijdens de zomermaanden twee zomercursussen. Na de geslaagde zomercursus 'de wereld van Toetanchamon' organiseert het Huis van Horus van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 augustus de zomercursus 'Abydos, zetel van Osiris'.


De streek Abydos staat voornamelijk bekend om de Nieuwe Rijk tempels van Seti I en Ramses II, die tegenwoordig het landschap domineren. Abydos heeft echter veel meer te bieden met betrekking tot onze beeldvorming van de Egyptische geschiedenis. In deze cursus wordt u op chronologische wijze door de rijke geschiedenis van één van de meest intrigerende cultusplekken van het oude Egypte geleid.


Tijdens deze intensieve 4-daagse cursus geven onze docenten Janko Duinker, Daniël Soliman, Jurgen van Oostenrijk en Martin Uildriks u een bijzondere kijk op een bijzonder gebied.


Voor meer informatie en inschrijven klikt u hier.


Wij hopen u te mogen begroeten tijdens de zomercursus 'Abydos, zetel van Osiris'.


 


Met vriendelijke groet,


 


Het Bestuur van Het Huis van Horus.


 


 

Dit bericht werd verzonden vanaf Huis van Horus aan Nnewsletter@newslettercollector.com. U kunt zich uitschrijven voor deze nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

http://www.huisvanhorus.nl/index.php?option=com_rsmail&view=unsubscribe&vid=790f59dcec32cd285aed3da579ad14c5&IdSession=55


Huisvanhorus.nl

Categories: Information Others | Miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018